Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Χανιά

Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Καρυτιανό, με θέμα τις τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας τα εκτεταμένα επεισόδια και τις καταλήψεις αριστεριστών που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτό το σημείο υπογράμμισε, πως η σημερινή κυβέρνηση όπως όλοι πλέον γνωρίζουν είναι απλά ένα συνονθύλευμα, επομένως η παθητική στάση της όσο αφορά το συγκεκριμένο γεγονός, δεν είναι τίποτα παρά μία ακόμη υποχώρηση ώστε να μένει ικανοποιημένη μία ακόμη θλιβερή συνιστώσα.

Στη συνέχεια, μίλησε για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Καθώς τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα μας δέχεται εισβολή και εν συνεχεία πολιορκία (με την κυριολεκτική σημασία αυτών των δύο λέξεων), ο Συναγωνιστής δεν αναλώθηκε στο να σχολιάσει τον προδοτικού τύπου χειρισμό της εξουσίας, αλλά για έτη μία φορά παρέθεσε τις επίσημες θέσεις του Κινήματος όσο αφορά την ουσιαστική αντιμετώπιση αυτού του θέματος.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη που εντόπισε το πρόβλημα και όρθωσε αμέσως το ανάστημα της ενάντιας του. Εκτός από τον πλούτο των δουλεμπόρων, εκτός από τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, εκτός από τις καταλυμένες θέσεις εργασίας από ξένους την στιγμή που ο Έλληνας κυριολεκτικά λιμοκτονεί, η Χρυσή Αυγή πρώτη προέβλεψε πως μια πολυφυλετική Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει μόνο στην αλλοίωση της βιολογικής μας σύστασης, κοινώς σε εθνικό αφανισμό. Το μοντέλο της νέας τάξης πραγμάτων επιβάλει την βούληση του, καταστρέφοντας την ταυτότητα του εκάστοτε Έθνους, με την λαθρομετανάστευση ως κεντρικό μοχλό παγκοσμιοποίησης. Η Χρυσή Αυγή στέκεται πάντα για την άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών πίσω στις χώρες προέλευσης τους. Άμεση καταγγελία του Δουβλίνο II και έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων για κάθε άνθρωπο που θέλει να φύγει οικειοθελώς, μα έχει παγιδευτεί στην χώρα μας.

Παρά τις επιταγές των καιρών για μία κοιμισμένη νεολαία, αδιάφορη για τα πολιτικά τεκταινόμενα, στερούμενης κάθε ιδεολογικού υποβάθρου, η Χρυσή Αυγή απαντά  με το Μέτωπο Νεολαίας. Νέους και νέες στην πρώτη γραμμή του Ιδεολογικού και Πολιτικού Αγώνα. Νέους και νέες που νιώθουν βαθιά στην καρδιά τους, την έννοια της Πίστης και της Πατρίδας. Με συνεχείς δράσεις, εξορμήσεις και παρουσία βροντοφωνάζουμε σε όλους, πως είμαστε Παρόντες! Κάθε δυσκολία που περνάει το Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι για εμάς ακόμη ένα παράσημο και ακόμη ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε το δύσκολο, αλλά και όμορφο Αγώνα μας.

«Διαβάτη, στάσου με ευλάβεια στη μνήμη των νεκρών. Μέσα στο βάραθρο που ξανοίγεται μπροστά σου, βρήκαν ένδοξο και ηρωικό θάνατο οι γυναίκες και τα παιδιά της Νάουσας, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Ελληνικού έθνους, στις 22 Απριλίου 1822.» Η ανωτέρω επιγραφή που βρίσκεται πλησίον του μνημείου προς τιμήν των δεκατριών νέων γυναικών που προτίμησαν να πέσουν στις 22 Απριλίου 1822 στον καταρράκτη της γέφυρας της Αράπιτσας, για να μην ατιμαστούν από τους Τούρκους, μας θυμίζει πως υπέρτατο καθήκον κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα είναι η υπεράσπιση της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας του Ελληνικού Έθνους, με οποιοδήποτε κόστος.

Έτσι και φέτος οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας, παρουσία και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρη Μιχάλη, παραβρέθηκαν σε αυτόν τον ιερό χώρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακριβώς ανήμερα της επετείου της θυσίας, για να αποδώσουν με τον πρέποντα τρόπο φόρο Τιμής στις ηρωίδες του Έθνους μας. Αφού εκφωνήθηκε ένα σύντομο ιστορικό των γεγονότων που προηγήθηκαν του ολοκαυτώματος της Νάουσας και περιγράφηκαν τα εγκλήματα που διέπραξαν οι επιτιθέμενες ορδές εναντίον του ελληνικού πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Στεφάνι κατέθεσαν οι δύο συναγωνίστριες Καρανάτσιου Χρυσάνθη και Γρηγοριάδου Ευαγγελία της Τ.Ο. Ημαθίας. Με το πέρας της εκδήλωσης ο Εθνικός μας Ύμνος αντήχησε στον ιερό χώρο της θυσίας.

Ομιλία με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Περιφερειάρχη Κρήτης του Κινήματος, Συναγωνιστή Σταύρο Καρεφυλλάκη. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη της διατήρησης της μαχητικής πολιτικής μέχρι και τον τελευταίο Χρυσαυγίτη παραφράζοντας χάριν της ποιητικής αδείας τα λόγια ενός μεγάλου της Ιστορίας: Όταν μας λέει κανείς «ονειροπολείτε!» να του απαντούμε: «είστε βλάκας!». Εάν στη ζωή μας δεν ονειροπολούσαμε, που θα βρισκόμασταν όλοι μας σήμερα; Πάντα να πιστεύουμε στο Ελληνικό μέλλον. Μας έλεγαν κάποτε: «ονειροπολείτε!» Εμείς πιστεύαμε ακράδαντα στην ανάσταση του Ελληνικού Έθνους ενώ αυτοί μας έλεγαν συνεχώς: «είστε ανόητοι!» Πάντοτε πιστεύαμε στην επανόρθωση της Ελληνικής δύναμης και αυτοί μας έλεγαν τρελούς. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την οικονομική μας κρίση, αυτοί λένε ότι πιστεύουμε σε ουτοπία. Ποιος όμως θα έχει τελικά δίκιο; Οι ονειροπόλοι ή αυτοί; Εμείς έχουμε δίκιο και θα έχουμε δίκιο και στο μέλλον…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn176#ixzz3YUTRYTTc

Exit mobile version