Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά πρωτοστάτησε στην λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

YouTube Poster

Ο βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής επί του νομοσχεδίου για την επανασύσταση της ΕΡΤ ξεκινώντας την ομιλία του με μια σύντομη αναφορά στην αυταρχική λειτουργία των ΜΜΕ και του συστηματικού αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσιο διάλογο, καταδεικνύοντας έτσι την υποκρισία όλων όσων σήμερα μιλούν για ένα μέσο δημοσίου χαρακτήρα, που θα διέπεται από την αρχή της πολυφωνίας και της ισότιμης μεταχείρισης.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ-τηλεδίκες της ΕΡΤ τα οποία μέσω της πιστής αναπαραγωγής λιβελογραφημάτων εμπαθών δημοσιογράφων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων επιχείρησε να τρομοκρατήσει το εκλογικό σώμα και να δαιμονοποιήσει τη Χρυσή Αυγή που εν τέλει κατάφερε παρά την φτηνή προπαγάνδα να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμης της χώρας.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε επίσης τα διαπλεκόμενα ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετούν πρόθυμοι «παπαγάλοι» μέσα από τη δημόσια ραδιοσυχνότητα και ξεκαθάρισε πως ο συνδικαλισμός στα ΜΜΕ έχει παρεκκλίνει κατά πολύ από την προστασία των εργασιακών κεκτημένων του κλάδου.

Κλείνοντας απάντησε σε όλους όσους ανήγαγαν το «μαύρο» της ΕΡΤ στο μεγαλύτερο πραξικόπημα των τελευταίων ετών ότι ο μεγαλύτερος διασυρμός των θεσμών και η αμαύρωση της εικόνας της χώρας συντελέστηκε όταν ο ίδιος ο Σαμαράς έδινε εντολές σε δικαστικούς να κλείσουν στη φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-h-dhmosia-thleorash-tou-samara-prwtostathse-sthn-lasph-ka#ixzz3YWIr5qCp

Exit mobile version