Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μοσκοβισί διαλύει τα επικοινωνιακά «σενάρια εξόδου» και τις “σκληρές διαπραγματεύσεις” των Συριζαίων

Ο Μοσκοβισί διαλύει τα επικοινωνιακά «σενάρια εξόδου» και τις “σκληρές διαπραγματεύσεις” των Συριζαίων

Επιβεβαιώνοντας πλήρως την εκπεφρασμένη θέση της Χρυσής Αυγής για επικοινωνιακού τύπου βομβαρδισμό της ελληνικής κοινής γνώμης με σενάρια εξόδου, προκειμένου να αποδεχθεί με συγκρατημένη ανακούφιση την επερχόμενη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών για Νέο Μνημόνιο, οεπίτροπος οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε. Πιέρ Μοσκοβισί, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο παρερμηνειών, καθιστώντας σαφές πως δεν υφίσταται ούτε κατά διάνοια το ενδεχόμενου εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο ευρωπαίος επίτροπος υπήρξε κάθετος εις ότι αφορά την πιθανότητα ενόςGrexit: «Αν μια χώρα φύγει, τότε το ευρώ δεν είναι πλέον ένα ενιαίο νόμισμα και η ερώτηση που θα τεθεί θα είναι: ποιος είναι ο επόμενος; Εγώ δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω αυτό το δώρο στους λαϊκιστές, σε αυτούς που είναι ενάντια στο ευρώ».

Το οποίο με απλά λόγια σημαίνει πως η συζήτηση για την παραμονή ή όχι της Ελλάδος στην ευρωζώνη, μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας το οποίο βεβαίως εξυπηρετεί συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες. Πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες αφορούν την επικοινωνιακή διαχείριση από μέρους της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ της ήδη συμφωνημένης υπογραφής ενός Νέου Μνημονίου τον Ιούνιο.

Επί της ουσίας δηλαδή, κυβέρνηση και μέσα μαζικής εξαπάτησης αναπαράγουν τα σενάρια ρήξης προς τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού, ούτως ώστε εκείνος να αποδεχθεί με τις χαμηλότερες δυνατές αντιδράσεις τη συμφωνία του Ιουνίου, δια της οποίας θα κυρωθεί πανηγυρικά η διατήρηση της Ελλάδος στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.

Αναμενόμενα λοιπόν, ο Πιέρ Μοσκοβισί απαντά στο ερώτημα για πιθανό «ατύχημα» που θα οδηγήσει στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι θεσμοί που εργάζονται μαζί της, όλοι επιθυμούν να αποφύγουν μια τέτοια υπόθεση. Αυτό είναι γνωστό, είναι γνωστό όμως επίσης ότι ο χρόνος πιέζει και ότι θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για την πληρωμή σημαντικών προθεσμιών». Και προσθέτει: «Γι’ αυτό λέω ότι ο χρόνος πιέζει και ότι πρέπει να βρούμε βιώσιμες λύσεις και αυτές οι βιώσιμες λύσεις περνούν υποχρεωτικά από τις μεταρρυθμίσεις. Μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες ώστε η Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους πιστωτές για να δέσει μια συμφωνία», συμπληρώνοντας μετά βεβαιότητος πως «δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξει συμφωνία τον Ιούνιο. Όλοι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να υπάρξει συμφωνία»!

Μέχρι τον Ιούνιο ως εκ τούτου, οπότε θα μπει φαρδιά-πλατιά η υπογραφή της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο νέο Μνημόνιο, εκείνοι που αναπαράγουν τα σενάρια της ρήξης δεν κάνουν άλλο τι παρά να συμμετέχουν στην εκστρατεία αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινής γνώμης, από την αναπόφευκτη συμφωνία επικύρωσης της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων και της προδοτικής εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-moskobisi-dialuei-ta-kathara-epikoinwniaka-senaria-ejodou-twn-surizaiwn#ixzz3YXYoGpIe

Exit mobile version