Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αμετανόητος ο επιτυχημένος δήμαρχος Ηλιούπολης Βαλασόπουλος. Εμφανίστηκε στην τηλεόραση και υπερηφανεύτηκε πως δεν υπάρχουν χρυσαυγίτες στον δήμο του! Η παρουσία του συνέπεσε με την διαμαρτυρία του δημάρχου Κορυδαλλού για την δίκη της Χρυσής Αυγής στις δικαστικές φυλακές. Έτσι λοιπόν για να κερδίσει και ο Βαλασόπουλος τα 15 λεπτά δημοσιότητας άνοιξε ξανά το στόμα του για να πετάξει τις γνωστές αντιφασιστικές κορώνες. Αυτές που τον έκαναν γνωστό ως τον “πασόκο με το κόκκινο γαρύφαλλο”. Να τον πληροφορήσω λοιπόν ως κάτοικος Ηλιούπολης πως στον δήμο του δεν υπάρχουν επίσης:

Η αισχύνη και η ντροπή, αφού πριν τρεις εβδομάδες παραχώρησε την κεντρική πλατεία επί δύο ημέρες στην ΚΝΕ για μαθητική προπαγάνδα Σάββατο και Κυριακή. Στην περίπτωση αυτή προφανώς εκμίσθωσε την μεγαλύτερη πλατεία του δήμου στους κόκκινους επιχειρηματίες του Περισσού.

Η ισονομία, αφού τον Ιανουάριο παραχώρησε στο ανθελληνικό κόμμα Ανταρσύα το μουσείο εθνικής αντίστασης για προεκλογική ομιλία! Στην περίπτωση αυτή εκμίσθωσε το μουσείο στην συνιστώσα του Σόρος και του Μπόμπολα.
-Το φιλότιμο, αφού πρόσφατα παραχώρησε το δημαρχείο Ηλιούπολης στην ΜΚΟ “σισολφαμί” για την προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και την ομορφιά του πολυπολιτισμού!

Βαλασόπουλε αφού “καθάρισες” την Ηλιούπολη από τους χρυσαυγίτες, καθάρισε την τώρα και από τα ανθελληνικά σκουπίδια της παγκοσμιοποίησης και του κομμουνισμού. Αλλά τι λέω, αυτοί πληρώνουν καλά για να ενοικιάζουν τους δημοτικούς χώρους, πολύ καλά!

Ν.Β.

Χρυσή Αυγή για λαθρομετανάστευση: Ειδικές δυνάμεις κατά των δουλεμπόρων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπόδικος Τσοχατζόπουλος, ως υπουργός εθνικής άμυνας τότε διέταξε την απόσυρση του στρατού από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και γενικά διέταξε την ολική μη γενική συμμετοχή του στρατεύματος για την πρόληψη και καταστολή εσόδου κάθε παράνομου η λαθρομετανάστη στην χώρα μας.

Είχα γράψει τότε προς το ΥΠΕΘ αλλά και προς τον τότε Πρόεδρο, Πρωθυπουργό, κλπ ότι αυτή η κίνηση είναι τεράστιο (ίσως και επίτηδες ) λάθος και επιβάλλεται άμεση διόρθωση – ανάκληση γιατί οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Τόνιζα ότι από τα αρχαία χρόνια το στράτευμα κάθε οργανωμένης χώρας -πόλης σε καιρό ειρήνης εφύλασσε τα σύνορα για να μπορούν οι πολίτες να ζουν με ασφάλεια ασχολούμενοι με τις καλλιέργειες της γης τους και με άλλες ειρηνικές ασχολίες τους.

Όποιος ήθελε να εισέλθει στην χώρα μας θα μπορούσε να το κάνει από τις νόμιμες εισόδους η μετά από νόμιμη πρόσκληση και βεβαίως μετά από τον σχετικό έλεγχο αλλιώς- με κάθε τρόπο να τους απαγορευόταν -να μην τους επιτρέπεται η είσοδος.

Έκτοτε κανείς άλλος πολιτικός ακόμη και άλλου κυβερνητικού κόμματος δεν τόλμησε να ζητήσει την άρση αυτής της απαράδεκτης απόφασης.

Καθόλου τυχαίο έως προδοτικό δυστυχώς.

Οι συνέπειες αυτής της εγκληματικής γραμμής αποδεικνύονται ολέθριες για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, που με πρόγραμμα των εχθρών μας έχει προοπτική η ήδη έχει γίνει….*ελλαδιστάν* και απειλείται κυριολεκτικά με σβήσιμο

Γ.Τ.

Γ. Λαγός: Θέλουμε μια Εθνική δημόσια Τηλεόραση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέτε συνεχώς για χρεοκοπία και δεν το κάνετε επιτέλους; Να ησυχάσετε και εσείς από εμάς και εμείς από εσάς. Έτσι και αλλιώς το επαχθές και παράνομο χρέος που εξαιτίας σας και εξαιτίας της κακοδιαχείρισης και της λαμογιάς των πολιτικών μας φορτώσατε, δεν θα το πληρώσουμε ποτέ. Ας πάμε στη δραχμή να υποχρεωθούμε να προσγειωθούμε, να δουλέψουμε και να σας ξεπεράσουμε!Το κάνετε; Δεν το τολμάτε, γιατί είμαστε μαγαζί γωνία και η ουσία είναι ότι θέλετε εμάς να δουλεύουμε για ψίχουλα και οι πολιτικοί μας να σας δώσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας για ψίχουλα! Αρκετά όμως, δεν θα δεχτούμε άλλη ταπείνωση! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-apriliou-2015#ixzz3YYH6wWQu

Exit mobile version