Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 926) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 926) που κυκλοφορεί αύριο

Το… ξαλάφρωμα πάει σύννεφο!

Περνούν οι ώρες, οι μέρες, οι βδομάδες και οι μήνες αλλά η… «σκληρή διαπραγμάτευση» των «Νέων Καραϊσκάκηδων» συνεχίζεται. Και πότε ερχόμαστε κοντά σε συμφωνία, πότε απομακρυνόμαστε, σύμφωνα με τις «διαρροές» στα ΜΜΕ. Εν τω μεταξύ, οι Τσιπροκαμμένοι… ξαλαφρώνουν ότι βρουν μπροστά τους, νομιμοποιώντας το ξαλάφρωμα με Πράξεις νομοθετικού Περιεχομένου, κατά τα πρότυπα των Σαμαροβενιζέλων (για να δείξουν ότι ισχύει αυτό που λέμε «το κράτος έχει συνέχεια»…). Έτσι, το πρώτο τρίμηνο της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά), ο εσωτερικός δανεισμός έχει φτάσει αισίως τα 32 δισ. ευρώ, τα φορολογικά έσοδα είναι κατά 748 εκατ. ευρώ κάτω από τα προσδοκώμενα, ενώ στον τομέα των δαπανών αποτυπώνεται η στάση πληρωμών του κράτους, καθώς έχουν γίνει 1,5 δισ. ευρώ λιγότερες πληρωμές απ’ ό,τι προβλεπόταν.

Μέχρι τον Ιούνιο θα ζουν το… μύθο τους

Τι μέλλει γενέσθαι; Η σειρά είναι η εξής: αφού πήραν οι Τσιπροκαμμένοι  τα λεφτά των δήμων και των περιφερειών, θα ακολουθήσουν πρώτα τα 3 δις των ασφαλιστικών ταμείων κι ύστερα τα αποθέματα των ΔΕΚΟ. Κι ενώ το επόμενο βήμα θα είναι το ξαλάφρωμα των καταθέσεων των πολιτών (η οποία θα επιφέρει την αυθημερόν πτώση της συγκυβέρνησης…), στο «παρά ένα» θα ανακοινωθεί η επίτευξη συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους, για «πακέτο» 30-40 δις, το οποίο βεβαίως θα συνοδευτεί από το Τρίτο Μνημόνιο! Και λέω «θα ανακοινωθεί» και όχι «θα επιτευχθεί», γιατί η συμφωνία έχει επιτευχθεί πολύ πριν από τις εκλογές και το μόνο που απομένει –το πιο δύσκολο- είναι ο τρόπος που θα «σερβιριστεί» στον κοσμάκη. Οι Τσιπροκαμμένοι, λοιπόν, θα εξαντλήσουν όλο τον χρόνο που διαθέτουν, ώστε να παρουσιάσουν την μνημονιακή συμφωνία που θα υπογράψουν ως αναπόφευκτη κατάληξη της «σκληρής διαπραγμάτευσης», ισχυριζόμενοι ότι πέτυχαν ότι καλύτερο μπορούσαν (έναν «έντιμο συμβιβασμό»), χωρίς να αφήσουν τη χώρα να πτωχεύσει. Όπως όλα δείχνουν, η αυλαία θα πέσει τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, θα ζουν το… μύθο τους!

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-926-pou-kukloforei-aurio#ixzz3YcYIP0Qs

Exit mobile version