Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Θάσος, Δράμα

Για μια ακόμη φορά η Τ.Ο. Καβάλας βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό με μια προγραμματισμένη δράση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου στην λαϊκή αγορά των Κρηνίδων Καβάλας. Από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους οι συναγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος άρχισε να υφαίνεται ένα κλίμα ενθουσιασμού που κατέληξε σε ερωτήσεις και σχόλια από πλευράς παραγωγών και πολιτών σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα.

Πολλά ήταν τα σχόλια σχετικά με την κυβέρνηση των νεομπολσεβίκων του Τσίπρα που πλέον κυβερνούν την αγαπημένη μας πατρίδα και την οδηγούν σε ακόμη ένα εθνοκτόνο μνημόνιο και συνεχίζει την ίδια πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό πραγματοποιείται με πολλά επικοινωνιακά τρικ αριστερής ποιότητας των πληρωμένων δημοσιευμάτων του καπιταλιστικού τύπου οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή. Οι συναγωνιστές και ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις των συμπολιτών μας που πλέον αρχίζουν να καταλαβαίνουν την οδυνηρή πραγματικότητα. Η κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση των μνημονίων και τώρα έχει γίνει η καλύτερη φίλη των δανειστών και δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημα της χώρας που είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος.

Από την αρχή οι συμπολίτες μας ήταν αυτοί που ζητούσαν την εφημερίδα από τους συναγωνιστές χωρίς να πρέπει οι συναγωνιστές να την δίνουν οι ίδιοι. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν περισσότερα του ενός φύλλου για να δώσουν σε φίλους και γνωστούς. Το αποτέλεσμα ήταν το υλικό να εξαντληθεί άμεσα που είναι και ενδεικτικό της αλλαγής του κλίματος. Οι συμπολίτες μας βλέπουν ότι η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση ήταν μια προεκλογική υπόσχεση που δεν πρόκειται να τηρηθεί και αυτό τους φέρνει πιο κοντά στο αληθινά αντιμνημονιακό κίνημα την Χρυσή Αυγή.

Την Τετάρτη, 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δράση κατά την οποία κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου αντικατέστησαν φθαρμένες, λόγω των καιρικών συνθηκών, σημαίες στη βόρεια Θάσο. Στο τέλος της δράσης οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου όπου ο γραμματέας Γεώργιος Χαλκιώτης σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα. Αρχικά, μίλησε για την δίκη των βουλευτών μας η οποία διεξάγεται σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο με ένα ψεύτικο και αλλοπρόσαλλο κατηγορητήριο. Επίσης, αναφέρθηκε στο περιστατικό της καταδίωξης λαθρομεταναστών στη Καβάλα και στη σύλληψή τους καθώς και στο τραγικό σενάριο που θέλει 4.500.000 λαθρομετανάστες να περιμένουν στα παράλια της Μεσογείου για εισέλθουν στη χώρα μας.

Ακόμη, μίλησε για το θράσος δημοσιογράφου Τούρκου που κάνει λόγω για ρεζιλίκια και σκάνδαλα επειδή τελούνται ορθόδοξες θρησκευτικές τελετές στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης. Επιπλέον, τόνισε πως με την αναμενόμενη αποτυχία του Σύριζα, η επόμενη στάση της χώρας μας θα είναι η Χρυσή Αυγή! Τέλος, ο συναγωνιστής Γεώργιος Κουβέλης έκανε μια αναφορά στη μάχη της Αλαμάνας στις 23 Απριλίου 1821 και στο μαρτυρικό αλλά και ηρωικό θάνατο του Αθανάσιου Διάκου. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Ακολουθούν φωτογραφίες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μία φορά, το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Πύργοι και Πετρούσα του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του επικεφαλής της Τ.Ο. Δράμας, διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής στα χωριά Πύργοι και Πετρούσα.

Οι κάτοικοι των χωριών εξέφρασαν τα παράπονά τους για την πλήρη αποστροφή του Σύριζα από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Τόνισαν ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κοροϊδία και παράλληλα εξέφρασαν την απόγνωση για την εγκατάλειψή τους από τη θλιβερή συγκυβέρνηση.

Επιπλέον ευχαρίστησαν όλους τους συναγωνιστές για το ενδιαφέρον που δείχνουν στα προβλήματά τους, ενώ την ίδια στιγμή οι ”Τσιπροκαμμένοι” ενδιαφέρονται περισσότερο για τα προβλήματα των ”εισβολέων” της Χώρας μας. Τέλος, οι κάτοικοι των δύο χωριών, ζήτησαν από τους συναγωνιστές να τους επισκεφθούν ξανά. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει την δυναμική της παρουσία μέχρι την τελική Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn178#ixzz3YgcGgvdK

Exit mobile version