Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η Ελλάδα μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών σχετικά με την ελληνική οικονομική κρίση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι χώρες του νότου και ιδιαιτέρως η Ελλάδα μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση. Η πολιτική που ακολουθεί η Ευρώπη είναι τοκογλυφική και όχι με πολιτική ανάπτυξης. Η Γερμανία δανείζεται με μηδενικό ή με αρνητικό επιτόκιο προκειμένου να έχει ανάπτυξη, ενώ η Ελλάδα δανείζεται με πολλαπλάσιο επιτόκιο.

Το μνημόνιο έχει φέρει την καταστροφή στην Χώρα, όπως φτώχεια, δυστυχία, ολοκληρωτική αποβιομηχάνιση, κατακόρυφη αύξηση των δεικτών της ανεργίας και μετανάστευση νέων Ελλήνων επιστημόνων.

Για να αναπτυχθεί η Πατρίδα μας πρέπει να δοθεί βάρος στην πρωτογενή παραγωγή, αλλά η Ευρώπη ακόμα και σε αυτό φέρνει εμπόδια θέτοντας εμπάργκο στην Ρωσία, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πληγεί περισσότερο από όλες τις άλλες Χώρες.

Η Ελλάδα είναι μια Χώρα που είναι πνιγμένη σε κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων που μπορούν να βοηθήσουν και την οικονομία μας αλλά και την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-ellada-mastizetai-apo-thn-cheiroterh-oikonomikh-krish-bin#ixzz3YgcgwZ2N

Exit mobile version