Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Ζαρούλια: Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τα πλούσια ορυκτά της κοιτάσματα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με την αγροτική παραγωγή.

Η Συναγωνίστρια κατήγγειλε την προηγούμενη αλλά και την τωρινή κυβέρνηση, καθώς κάνει ό,τι μπορεί ώστε οι βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας να μιλούν τελευταίοι. Η Συναγωνίστρια ρώτησε εάν υπάρχουν σκέψεις της κυβέρνησης για σύνδεση της αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης, όπως και αν θα μπει οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων, χωρίς τους οποίους θα μειωθεί το κόστος παραγωγής. Επίσης, ζήτησε να μάθει εάν υπάρχουν σκέψεις για διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών.

Αναγκαίο θα είναι η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τα ορυκτά κοιτάσματα της χώρας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και να κάνει εδαφολογική χαρτογράφηση των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία. 

Τέλος, ρώτησε εάν η κυβέρνηση έχει σκοπό να προστατεύσει το περιβάλλον από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-zaroulia-h-ellada-prepei-na-ajiopoihsei-ta-plousia-orukta-ths-koitasmata#ixzz3YhPeZ1N3

Exit mobile version