Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα χνάρια του κλεφτοΠασόκ ο Σύριζα νομοθετεί για την κομματική του πελατεία

Στα χνάρια του κλεφτοΠασόκ ο Σύριζα νομοθετεί για την κομματική του πελατεία

Η τοποθέτηση του βουλευτή του Σύριζα, Στάθη Παναγούλη, σχετικά με το νομοσχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, περιέκλειε την αποκάλυψη μίας αλήθειας που όλοι γνώριζαν, αλλά χωρίς να υπάρχει επίσημη παραδοχή. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής του Σύριζα είπε: «Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

Η συγκεκριμένη δήλωση που βρίθει πασοκισμού και πελατειακού κράτους, προκάλεσε την αναίτια αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Την αποκαλούμε αναίτια, βεβαίως, διότι απαιτεί πολύ θράσος να αντιδρούν οι συγκεκριμένο για το πελατειακό κράτος, την στιγμή που επί σαράντα χρόνια δημιούργησαν ένα τερατούργημα, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία.

Αποτελεί, όμως, αδιάψευστη αλήθεια ότι ο Σύριζα νομοθετεί αποκλειστικά και μόνο με κομματικά κριτήρια, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το σύνολο της πολιτικής επικαιρότητας, επί της οποίας αξίζει να γίνει μια ανασκόπηση, την στιγμή που το σύνολο του ελληνικού λαού αναμένει ακόμα την καταγγελία του μνημονίου.

Λαθρομετανάστες: Άμεση ήταν η ευόδωση των προεκλογικών δεσμεύσεων Σύριζα για άμεση απελευθέρωση των λαθρομεταναστών, ενώ το νομοσχέδιο για ακρίτως χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας σε αυτούς βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Αναρχικοί: Παρά το γεγονός ότι οι αναρχικοί επί σειρά ημερών έκαιγαν, έσπαγαν και καταλάμβαναν ό,τι ήθελαν και όποτε το ήθελαν επί σειρά ημερών, το σύνολο των αιτημάτων τους έγινε πραγματικότητα εν μία νυκτί από την συγκυβέρνηση Σανέλ.

Η δήλωση Παναγούλη έρχεται ως απλό επιστέγασμα των παραπάνω και ως απευθείας συνέχεια της επί δεκαετίες λογική που διακατείχε την ελληνική πολιτική σκηνή της πασοκονουδούλας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι το πελατειακό κράτος έχει, όντως, συνέχεια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupthria-o-suriza-nomothetei-gia-thn-kommatikh-tou-pelateia#ixzz3YiZthVwi

Exit mobile version