Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη, Στρυμονικό

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 αντιπροσωπεία από την Τ.Ο. Κομοτηνής, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, απέδωσαν φόρο τιμής, με την παρουσία τους, στην εκδήλωση μνήμης για τους Ήρωες της Ξυλαγανής οι οποίοι εκτελέστηκαν από τα Βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής το 1944.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δείχνοντας έμπρακτα την προσήλωσή του στα Εθνικά Ιδεώδη, για άλλη μία φορά έδωσε το παρόν στην εκδήλωση μνήμης Ελλήνων αγωνιστών. Έπειτα από προδοσία, 29 παλικάρια συνελήφθησαν από τον Βουλγαρικό στρατό κατοχής και βασανίστηκαν ανελέητα επί τρία ημερόνυχτα. Μη υποκύπτοντας στα σκληρά βασανιστήρια, εκτελέστηκαν και ενταφιάστηκαν στο σημείο όπου σήμερα ορθώνετε περήφανο το μνημείο. Το κλίμα της εκδήλωσης και η συγκινητική ομιλία του δισέγγονου ενός αδικοχαμένου πατριώτη, ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα και έδωσε το έναυσμα σε όλους τους παρευρισκόμενους να αναλογιστούν την θυσία αυτή των Πατριωτών.

Όπως τότε έτσι και σήμερα η Πατρίδα μας κινδυνεύει από εχθρούς, οι οποίοι εποφθαλμιούν τα εδάφη μας, την κυριαρχία μας και αποζητούν να στερήσουν την ελευθερία από τον Ελληνικό λαό. Εμείς οι Θρακιώτες, φύλακες των συνόρων της Ακριτικής Ελληνικής γης, τιμώντας το αίμα των προγόνων μας θα σταθούμε ακλόνητοι φρουροί δίνοντας ακόμη και την ίδια μας τη ζωή. Καμία Θυσία δεν πάει χαμένη στον Αγώνα για την Ελευθερία και της Πατρίδας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τ. Ο. Κομοτηνής από τον συναγωνιστή Ιγνατάκη Άγγελο, με θέμα ο Εθνικισμός και η 21η Απριλίου, μύθοι και αλήθειες. Πρώτος το λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής. Ο συναγωνιστής Ιγνατάκης με ένα προσωπικό του πόνημα, παρουσίασε ιστορικά γεγονότα για την περίοδο του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967 παραλληλίζοντάς τα με τις σημερινές δύσκολες εποχές που περνάει η Πατρίδα μας. Στη συνέχεια ανέλυσε κάποιες Εθνικιστικές απόψεις του όλου θέματος.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος, ο οποίος ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας. Κάνοντας αναφορά στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι δικάζονται άτομα και όχι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Επισήμανε για άλλη μια φορά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος από τα Μ.Μ.Ε. και τη διαστρέβλωση της αλήθειας αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκαν συναγωνιστές από τα πληρωμένα τσιράκια της Κυβερνήσεως. Κατόπιν αναφέρθηκε στις οικονομικές ατασθαλίες των δύο κάποτε μεγάλων κομμάτων τα οποία ευθύνονται για το μελανό παρόν και το αβέβαιο μέλλον της Χώρας μας. Ένα μέλλον που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει και να κάνει και πάλι τον Ελληνικό λαό υπερήφανο, αντάξιο των προγόνων μας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Καλαμάτας – Ομιλία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας το Σάββατο, 25/4, με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις». Την ομιλία ξεκίνησε συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος, ο οποίος ανέγνωσε το άρθρο του Αρχηγού Ν. Γ. Μιχαλολιάκου με τίτλο: «Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψη η Αλήθεια» σχολιάζοντας στην συνέχεια την συκοφαντική στάση των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως, ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος έκανε μια σύντομη αναφορά στην τρέχουσα επικαιρότητα και ιδιαιτέρως στην αντεθνική στάση της κυβέρνησης στο συνεχώς αυξανόμενο κύμα λαθρομετανάστευσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Κανελλόπουλος Ιωάννης ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που έχει θέσεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας, όπως τις θέσεις μας για την πρωτογενή παραγωγή και την αξιοποίηση του εθνικού πλούτου. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι διώξεις κατά του εθνικιστικού κινήματος έχουν σκοπό, μεταξύ άλλων, να μην μπορεί να ενημερωθεί ο λαός για τις προτάσεις και το πρόγραμμά μας, αλλά να βομβαρδίζεται συνεχώς με συκοφαντίες εις βάρους του Κινήματός μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης από την συναγωνίστρια Α.Σ με θέμα: «Η ιστορία μιας προτομής. Κωστής Παλαμάς και εθνικισμός». Η συναγωνίστρια έκανε μία εκτενή αναφορά στη ζωή ,στο έργο αλλά και στην εθνικιστική ταυτότητα του μεγάλου μας ποιητή . «…Παρόλο το μεγαλειώδες πνεύμα, ο Παλαμάς δεν πήρε ποτέ το βραβείο Νόμπελ. Και πως άραγε να βραβευτεί κάποιος ο οποίος δηλώνει: «Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι Εθνικιστής…!» Ήταν ο οραματιστής της μεγάλης Ιδέας του Έθνους, της Εθνικής μας ολοκλήρωσης και υμνητής του μεγαλείου της φυλής μας. Προέβλεψε τον χορό που θα στήσουν τριγύρω μας σιωνιστές και «γύφτοι» κάθε λογής, που προωθούν τον μισελληνισμό και τη νέα τάξη πραγμάτων, έχοντας υποτακτικούς και γονατισμένους τους «τρανούς» μας. Αυτό ήταν το όραμά του, μια ηθική και κοινωνική αναγέννηση, αντλώντας από τις πρωταρχικές ανάγκες που ώθησαν τον άνθρωπο σε κοινωνία. Επιστροφή στις ρίζες, στις αρχές που απορρέουν από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα τόσο σε επίπεδο φυλής και έθνους όσο και σε ατομικό.

Την Κυριακή 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τοπική Οργάνωση Στρυμονικού Κόλπου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Έγινε ο απολογισμός της έως τώρα πολιτικής μας δράσης και προγραμματίστηκαν οι δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα εντός του Καλοκαιριού. Ανακοινώνεται πως τα γραφεία μας, για τους μήνες Μάιο έως και Σεπτέμβριο  θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη και Κυριακή και ώρα 19:00 – 22:00.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn179#ixzz3YmRYwZeL

Exit mobile version