Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα εκρηκτικό μείγμα βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας

Ένα εκρηκτικό μείγμα βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας

Όπως διαβάσαμε και  στη συγκλονιστική αποκάλυψη της Εθνικής εφημερίδας, «Εμπρός», πλέον οι αστυνομικές αρχές είναι βέβαιες ότι βρίσκονται ενώπιον μίας… ανίερης συμμαχίας μεταξύ τζιχαντιστών, που είτε διαβιούν μόνιμα στη χώρα μας, είτε έρχονται επί τούτου για σύναψη επαφών, πυρήνων αντεξουσιαστών και ποινικών εγκληματιών.

Αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Μετά από παρακολούθηση Βέλγων και Γάλλων πολιτών αραβικής καταγωγής, που από τον χειμώνα έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, διαπίστωσαν ότι έχουν όχι μόνο σχέση με ομάδες αντιεξουσιαστών, αλλά διατηρούν και δεσμούς αίματος με μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Μ.Α.) που λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα των φονταμενταλιστών «μακελάρηδων» του Ισλαμικού Χαλιφάτου.». Πρόκειται, όπως ξεκαθαρίζεται παρακάτω, για τους δύο αλλοδαπούς αραβικής καταγωγής, που συνελήφθησαν στην κατάληψη της Πρυτανείας, εκεί που ήταν θαμώνας και συνεργάτης γνωστού κακοποιού.

Συνάντηση ακροαριστερών με ισλαμιστές στην Αθήνα

Μάλιστα, λέει παρακάτω το ρεπορτάζ, υπήρξε συνάντηση μεταξύ μελών «της Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE), που έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τζαμί στο Μοσχάτο, με πρόσωπα που κινούνται στον αναρχικό χώρο». Πέραν του φόβου για ισχυρό χτύπημα στην Ελλάδα, έχουν ήδη εντοπιστεί μεγάλες ροές χρημάτων που έχουν να κάνουν με το Ισλαμικό Χαλιφάτο και την φρίκη, που αυτό πρεσβεύει. Πέραν δε των χρημάτων, για τους φονταμενταλιστές του ISIS τα 160 παράνομα τζαμιά της Αθήνας, αποτελούν – τουλάχιστον – ένα θέλγητρο για να εντείνουν την δράση τους στη χώρα.

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνη είναι για την χώρα και την ασφάλεια των Ελλήνων, η πολιτική του Σύριζα, που προστάζει την ουσιαστική κατάργηση των συνόρων, ώστε να προσέρχονται αφειδώς για «ηλιοθεραπεία» οι «πρόσφυγες» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Είναι, όμως, αυτή η μόνη συνέπεια του όλου δρωμένου; Προφανώς και όχι, αν και ακόμα και να ήταν η μόνη θα έπρεπε να είχε σηματοδοτήσει μία άρδην αλλαγή της πολιτικής πλεύσης των κυβερνώντων.

Κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας

Η κυβέρνηση υποτίθεται ότι «μάχεται» εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, με σκοπό να αποφύγει την λήψη «υφεσιακών μέτρων». Βεβαίως αυτό είναι κάτι το απολύτως αναληθές, αφού όπως φαίνεται η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει στα βασικά σημεία του νέου μνημονίου, το οποίο θα υπογραφεί οσονούπω. Όμως η αλήθεια είναι πως η παντελής έλλειψη ασφάλειας, η άκρατη λαθρομετανάστευση και η ανοχή στην ανομία της αριστεράς είναι από μόνα τους ισχυρότατα υφεσιακά μέτρα της «πρώτης φοράς αριστερά» διακυβέρνησης.

Αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση μαχόταν κυριολεκτικά και όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου με τους διεθνείς τοκογλύφους, τότε οι δεύτεροι τι κινήσεις θα μπορούσαν να κάνουν για την ανατροπή της; Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην «πιστωτική ασφυξία» που διατείνονται οι αφελείς του Σύριζα, αφού αυτό είναι κάτι που ευκόλως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μία εθνική κυβέρνηση με σκοπό την ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Γίνεται, όμως, να υπάρξει εθνικά ανεξάρτητο κράτος χωρίς την ύπαρξη εσωτερικής ασφάλειας; Γίνεται να υπάρξει εθνικά ανεξάρτητο κράτος όταν διαπλέκονται οι πράκτορες ξένων δυνάμεων με την εγχώρια τρομοκρατία; Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2012 η αστυνομία ανακάλυψε παράνομο καζίνο, στο οποίο σύχναζαν αλλοδαποί, εντός του οποίου βρέθηκαν 4.000.000 τουρκικές λίρες, αντιστοιχούσες σε 1.542.904 ευρώ! Αυτό μετά τα έκτροπα του 2008 και τους εμπρησμούς δασών σε όλη την ελληνική επικράτεια, που όλως τυχαίως έγιναν λόγω ενός ενεργειακού αγωγού, που άφηνε την Τουρκία εκτός.

Συνεπώς, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι άνευ πάταξης του εσωτερικού εχθρού, όχι εθνικά ανεξάρτητη πολιτική δεν μπορεί να χαράξει ένα κράτος, αλλά ούτε μία διακρατική συμφωνία δεν μπορεί να κάνει. Είναι μοιραίο, συνεπώς, ότι οι όποιες πραγματικά ρηξικέλευθες πολιτικές θα ήθελε να ακολουθήσει μια κυβέρνηση όπως η σημερινή θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τις ίδιες τις ιδεοληψίες της. Θα αναγκαζόταν δε σε άτακτη υποχώρηση εμπρός στην δράση των συγκεκριμένων κέντρων.

Οικονομικές προεκτάσεις

Αν προσεγγίσουμε το ζήτημα οικονομικά θα δούμε ότι σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στην Βουλή πριν γίνει υπουργός ο κ. Νικολούδης, μόνο και μόνο η διαρροή χρημάτων από τη χώρα μας κατά το δεκάμηνο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2012 ανήλθη στο ποσό των 194.018.838 ευρώ! Δεν χρειάζεται καν να σχολιαστεί η ζημιά που υφίστανται οι μάγαζάτορες ενός αστικού κέντρου, το οποίο καίγεται κάθε δύο ημέρες. Ούτε προφανώς, για να διακωμωδήσουμε και λίγο την κατάσταση, χρειάζεται να αναλογιστούμε την ζημιά σε μία τουριστική περιοχή, της οποίας οι παραλίες δέχονται καθημερινώς βάρκες γεμάτες με λαθρομετανάστες.

Υφεσιακά μέτρα λαμβάνει, λοιπόν, αφειδώς η συγκυβέρνηση Σανέλ. Φροντίζει με τις ιδεοληψίες της να υφίσταται βαρύτατα πλήγματα τόσο η Ελληνική Οικονομία, όσο και η όποια προσπάθεια για χάραξη ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής. Η όποια λεκτική επαναστατική γυμναστική των κυβερνώντων ακυρούται εν τη γεννέση της από τις οικουμεντιστικού τύπου ιδεοληψίες της «νέας αριστεράς», περί μίας ανεκτικής ουτοπίας, ανεφάρμοστης και ανεδαφικής.

Απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα στον Αγώνα για μια Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική. Η διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας και της ασφάλειας των συνόρων είναι το πρώτο βήμα. Αυτό απαιτεί ισχυρό Ελληνικό Στρατό και ισχυρή Ελληνική Αστυνομία με τους κατάλληλους κανόνες εμπλοκής, ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που ανακύπτουν. Οι ιδεοληψίες του Σύριζα, ακόμα και αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει στο νέο μνημόνιο, οδηγούν απευθείας στην συνέχιση της κατοχής της Πατρίδας μας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους ολιγάρχες.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-ekrhktiko-meigma-bazei-se-kinduno-thn-asfaleia-ths-chwras#ixzz3Yobo5XC8

Exit mobile version