Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο συγκινητικός χορός ενός ζευγαριού. Εκείνη δεν έχει χέρι και εκείνος δεν έχει πόδι… (vid)

YouTube Poster

Λένε ότι η θέληση για ζωή δίνει τεράστια δύναμη, με την οποία ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ακόμη και θαύματα! Είναι συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους να διαπρέπουν παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που τους έθεσε η ζωή από μικρούς αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους παραιτούνται πολύ εύκολα από πράγματα.

Ο πρόλογος είναι αφιερωμένος στην 19χρονη Λι και στον Χιάου. Το κορίτσι έχασε το χέρι του όταν ήταν δεκαεννιά ετών σε τροχαίο ατύχημα ενώ το αγόρι έχασε το πόδι του από τρακτέρ που το πάτησε όταν ήταν μόλις τεσσάρων. Οι δυο τους όμως δεν έμειναν εκεί, ξεπέρασαν την ατυχία τους και αφιερώθηκαν στον χορό. Μόλις μάλιστα γνωρίστηκαν, αποφάσισαν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν ένα χορό που ονομάζεται «Χέρι με Χέρι». Η Λι είχε προηγούμενη εμπειρία με τον χορό καθώς ήταν χορεύτρια ενώ ο Χιάου ήταν επαγγελματίας ποδηλάτης που αγαπούσε τον χορό.

Ο χορός τους τελικά έκανε στην κυριολεξία πάταγο. Αυτό ήταν το εφαλτήριο για να συνεχίσουν να δημιουργούν και να λάμπουν πάνω στην σκηνή. Ο επόμενος χορός τους ήταν «Η αγάπη των Πεταλούδων» και τους χάρισε μια από τις πρώτες θέσεις στο «Κίνα έχεις ταλέντο».

«Ο χορός μας «Αγάπη των Πεταλούδων» αφηγείται την ιστορία μιας πεταλούδας με ατελή φτερά που γεννιέται και αναδύεται μέσα από το κουκούλι της. Στη συνέχεια συναντά άλλη μια πεταλούδα με παρόμοια προβλήματα, ενώνεται μαζί της για να καταφέρουν μαζί να φτάσουν στην επιτυχία. Είναι κυριολεκτικά μια καταγραφή της ζωής μας» είπε η Λι.

Το μαγικό που βγάζουν οι κινήσεις τους στη σκηνή κάνει τους θεατές να σταματούν να προσέχουν τις σωματικές τους ατέλειες.

πηγή

Exit mobile version