Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πρωτόγνωρες φράσεις εμπλουτίζουν πλέον το λεξιλόγιο της συγκυβέρνησης. Ακούμε για ”έντιμο συμβιβασμό” και ”θεσμούς”! Που πήγαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις για κανέναν συμβιβασμό και σκίσιμο του μνημονίου; “Τους ξεγέλασαν οι Ευρωπαίοι” μας λένε! Μα είναι δυνατόν να υπάρχει συμβιβασμός χωρίς υποχωρήσεις και αθέτηση υποσχέσεων; Συμβιβάζομαι σημαίνει κάνω πίσω, υποχωρώ! Εκτός αν άλλη γλώσσα μιλάμε εμείς και άλλη θέλουν να μας μάθουν οι κυβερνώντες.

Έχουν καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει;; Τα νοσοκομεία έχουν ήδη σταματήσει να πληρώνουν τους προμηθευτές και η πλειονότητα των Ελλήνων δεν έχει χρήματα για ιδιωτικές κλινικές εκτός Ελλάδος ή εντός. Η ανεργία γιγαντώνεται αλλά η ”διαπραγμάτευση συνεχίζεται…” Φυσικά από τους υπουργούς και βουλευτές με τα αμύθητα χρηματικά ποσά στα ”πόθεν έσχες” τους, όλα αυτά είναι ασήμαντα γιατί δεν τους αγγίζουν!

Το επίπεδο της βουλής με τους καθημερινούς εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς μεταξύ των αντιπολιτευομένων είναι τόσο άθλιο που μόνο αηδία μας προκαλεί. Κατά τα άλλα τους ενοχλούσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι αλήθειες που έλεγαν και σπεύδουν να προδικάσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που είναι η τρίτη πολιτική δύναμη, με προεκλογικό αγώνα μέσα από την φυλακή με καρτοτηλέφωνα!

Ευτυχώς όμως που σε όλη αυτή την αθλιότητα και τον ηθικό ξεπεσμό υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων που ακόμη αντιστέκεται και θα αντισταθεί μέχρις εσχάτων γιατί δεν είμαστε όλοι ”αγωνιστές” σύμφωνα με τον κ. Παναγούλη που αγωνίστηκαν για αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ -άρα πρέπει να βολευτούμε! Είμαστε Έλληνες ελληνόψυχοι που έχουμε πάνω από όλα τα ιδανικά μας, την πατρίδα, την θρησκεία, τα ήθη, τις αξίες που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Είμαστε πολλοί και όσο μας θυμώνουν μας ανεβάζουν το ηθικό. Είμαστε χιλιάδες και ερχόμαστε, να σταματήσουμε την σήψη και την παρακμή, να σώσουμε την πατρίδα από τους εγχώριους και ξένους εχθρούς, Δύναμή μας ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ και οι φυλακισμένοι είτε στα κελιά της τιμής είτε σε κατ οίκον περιορισμό βουλευτές μας. Δύναμή μας η Πίστη μας και η Αγάπη μας για Ελευθερία.

Αγγελική Γ.-Α.

Ηλίας Κασιδιάρης: Παραμύθι οι “κόκκινες γραμμές” του Τσίπρα

Γεια σας ονομάζομαι Σοφία. Η ερώτηση μου θα είναι σύντομη και περιεκτική δεν θέλω να σας κουράσω! Μια απορία έχω ρε παιδιά αυτοί όλοι οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην χώρα μας που βρίσκουν τα χρήματα για να έρθουν αφού λέγετε ότι ο κάθε ένας τους πληρώνει 4.000 ευρώ στους λαθρέμπορους. Που βρίσκουν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό όλοι αυτοί που στη χώρα τους λιμοκτονούν; Μήπως δεν τα έχουν αυτοί και τους επιδοτούν άλλοι; Και ποιοι είναι αυτοί;

Σοφία

Άμεση υπογραφή Μνημονίου από Τσίπρα με χέρια και με πόδια! Ούτε καν στο υπουργικό δεν θα το φέρει…

Χαιρετίζω σε όλους τους ελεύθερους και απροσκύνητους Έλληνες! Σε λίγο δήθεν για το καλό μας θα μάθουμε την…έντιμη συμφωνία που θα ετοιμάσουν οι φωστήρες του Σύριζα για το καλό μας…Διαβάζω ότι έρχονται νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, νέες φορολογίες, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας…Όσα δηλαδή καταδίκαζε ο ΣΥΡΙΖΑ από τους προηγούμενους…Ο Σύριζα επιπλέον θα κάνει και όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι, δηλαδή θα νομιμοποιήσει λαθρομετανάστες, θα επιδιώξει κατάργηση σημαίας, όρκου, κατάργηση εικόνων….Απλά τα εισηγούνται με δόσεις…Εμείς κάναμε το καθήκον μας, ενημερώνουμε τον κόσμο, και φυσικά μακριά από το ΣΥΡΙΖΑ διότι ο διάβολος ως γνωστόν κρύβεται στις λεπτομέρειες, παρόλο που τις συνέπειες θα τις πληρώσουμε και όσοι δεν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ…Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-maiou-2015#ixzz3YpnPePGB

Exit mobile version