Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσάλωσαν οι κουκουλοφόροι: Βροχή μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών – Καμία σύλληψη! ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσάλωσαν οι κουκουλοφόροι: Βροχή μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών - Καμία σύλληψη! ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτομαγιά με μολότοφ και κρότου-λάμψης στο κέντρο της Αθήνας. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ ακόμα και σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου! 

Οι αστυνομικές δυνάμεις πιστές στο “δόγμα Πανούση” δέχθηκαν βροχή από βόμβες μολότοφ χωρίς να παρεμβαίνουν στην καταστροφική μανία των προστατευόμενων μπαχαλάκηδων από την κυβέρνηση.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η οδός Στουρνάρη έγινε ξανά το πεδίο των επεισοδίων, με τους αντιεξουσιαστές να αναποδογυρίζουν κάδους και να τους βάζουν φωτιά. Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ κάποιοι έβαλαν φωτιά και σε κάδους στην οδό Σολωμού.

H πρώτη μολότοφ έπεσε λίγα λεπτά μετά τη μία στο ύψος του ξενοδοχείου Μ. Βρετανία τη στιγμή που περνούσε απ’ έξω μια ομάδα αντιεξουσιαστών. Εκεί πέταξαν την μια μολότοφ και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους. Λίγη ώρα αργότερα πέταξαν άλλες 5 μολότoφ κοντά στα προπύλαια. Στη συνέχεια οι ταραξίες απομακρύνθηκαν και μετέφεραν το πεδίο μάχης στην οδό Στουρνάρη. Εκεί έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Μολότοφ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jesalwsan-oi-koukouloforoi-brochh-molotof-mera-meshmeri-kata-astunomikwn-ka#ixzz3YtqArbfm

Exit mobile version