Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ζούμε Οργουελικές καταστάσεις… αν και ακόμα και ο Όργουελ θα ζήλευε.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος. Είχε ακουστεί εδώ και χρόνια φυσικά, αλλά όποιος τα έλεγε γινόταν αμέσως “συνομωσιολόγος”, “γραφικός”, κλπ.. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος ή κάποιο άρθρο του Συντάγματος(..) που να μπορεί να αξιοποιηθεί για να καταπολεμηθεί αυτό το επαίσχυντο μέτρο; Κάτι που να έχει να κάνει ίσως με το δικαίωμα προσωπικής ζωής ή κάτι ανάλογο; Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να κάνει μια αγορά και αμέσως να φακελώνεται από υπηρεσίες και αμερικανούς. Πρόκειται για το απόλυτο φακέλωμα. Θα έχουν στα χέρια τους προφίλ με στοιχεία που θα έχουν να κάνουν από τις αγορές και τις συνήθειες του κάθ’ ενός μέχρι τον προγραμματισμό για τις ανάγκες της καθημερινότητας και τους χώρους όπου κινείται.. Χώρια που αυτό χτυπάει μεταξύ άλλων και τον τουρισμό, γιατί ποιος τουρίστας θα ρισκάρει να πάει κάπου που θα πρέπει να πληρώσει υποχρεωτικά με κάρτα και να μην έχει και εναλλακτική αν την χάσει ή αν του την κλέψουν, και να μην πάει για παράδειγμα στα τουρκοκρατούμενα παράλια που θα μπορεί να ξοδέψει όσα θέλει και όπως θέλει. Και να υπολογίσουμε και το άλλο: οι Ρώσοι με τους τόσους περιορισμούς που τους έχει επιβάλει η ευρωπαϊκή ένωση στις τραπεζικές συναλλαγές, αν δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε μετρητά, για ποιο λόγο να έρθουν Ελλάδα; Και εν τέλει, με ποιο δικαίωμα να καθίστανται οι τράπεζες ρυθμιστής της καθημερινής ζωής του απλού πολίτη; Γιατί να πρέπει υποχρεωτικά ο απλός πολίτης να έχει με το ζόρι πάρε δώσε με την όποια ιδιωτική τράπεζα; Και γιατί ένα υπουργείο να γνωρίζει την καθημερινότητα, τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής ενός απλού, νόμιμου πολίτη; Τι γίνεται με την ιδιωτική ζωή; Μη γελιόμαστε, όλοι ξέρουμε πού πάει το πράγμα: πλήρης κατάργηση χρημάτων και απόλυτη εξάρτηση και φακέλωμα από τις τράπεζες. Αλήθεια, αν κάποιου πάθει κάτι η κάρτα του, ή του την κλέψουν (στην Ελλάδα ζούμε!), ή πάθει ζημιά κάποιος server, και ο άνθρωπος επειγόντως πρέπει να πληρώσει κάτι/κάπου, τι γίνεται;! Τι θα κάνει;! Αντιλαμβάνονται τον παραλογισμό; Φυσικά.., σχέδια εξυπηρετούν… Αλλά από νομικής άποψης κάτι πρέπει να υπάρχει που να μπορεί να προστατέψει τους πολίτης από αυτή την κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων (υποχρεωτική χρήση γαρ), κατάργηση της ιδιωτικότητας, και φακέλωμα του τρόπου ζωής του κάθε πολίτη..

Ε.Π.

Λάμπρος Φουντούλης: Άλυτο πρόβλημα η ανεργία των νέων

Βλέπουν την καταστροφή να έρχεται καταπάνω τους και παλεύουν να κρατήσουν λίγη από ευτυχία! Ξεχνούν λοιπόν τους αναξιοπαθούντες ΑΜΕΑ και τις αναπηρικές τους συντάξεις. Παίρνουν πίσω ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο, κατώτατο μισθό, ακατάσχετο πρώτης κατοικίας Και επαναφέρουν τις σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές Για το… καλό της διαπραγμάτευσης!

Σ.Μ.

Ξεσάλωσαν οι κουκουλοφόροι: Βροχή μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών – Καμία σύλληψη! ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή γίνεται λόγος εδώ και πέντε χρόνια τώρα για ευρώ η δραχμή, έμαθα ως Έλληνας πολίτης ότι και χρεωκοπία να γίνει δεν πάμε στην δραχμή. Στην δραχμή θα πάμε εάν μας διώξουν και από την Ε.Ε.  Και ρωτώ γιατί αυτό δεν το λένε τα κανάλια;  Γιατί το κρύβουν; Γιατί από ότι κατάλαβα έχει δίκιο η Χρυσή Αυγή που ζητά λογιστικό έλεγχο του χρέους.  Είναι το μεγάλο ατού της Ελλάδος τελικά αυτό. Αυτό φοβούνται οι ξένοι τοκογλύφοι και για αυτό μάλλον προσκυνάνε όλοι τους εκτός από εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές.

Γ.Ε.

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-maiou-2015#ixzz3YvdgcXJ1

Exit mobile version