Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ανατολική Αττική, Ηράκλειο, Σαλαμίνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου 2015 μία ακόμη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου στα χωριά Αρκαδικός και Νέα Αμισός του νομού Δράμας.

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας μετέβη στα χωριά Αρκαδικός και Νέα Αμισός όπου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για μείζον Εθνικά θέματα, καθώς και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός. Η αποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή και συζητήθηκαν διάφορα κοινωνικά θέματα.

Κοινός παρανομαστής των συζητήσεων ήταν ότι οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανασυγκρότηση του Ελληνικού Έθνους, αποτελούν την μόνη λύση για την αναστήλωσή του από τον σύγχρονο κοινωνικό μαρασμό. Η Χρυσή Αυγή μένει αμετάκλητα σταθερή στις πολιτικές της θέσεις και πάντα δίπλα στους Έλληνες πολίτες.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, μίλησε η Συναγωνίστρια Ευγενία Γερμενή. Αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες κράτησης των Συναγωνιστών και την απελευθέρωση μετά την παρέλευση 18μηνου του Αρχηγού και των βουλευτών. Το λυπηρό είναι ότι οι δύο Συναγωνιστές Φουντούλης και Καπελώνης, δεν θα απελευθερωθούν ποτέ, θα είναι όμως πάντα στην καρδιά μας και θα τους θυμόμαστε.

Το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής έφερε την χώρα μας σε αυτή την κατάσταση των μνημονίων και δυστυχώς δεν φαίνεται καλυτέρευση στο μέλλον ούτε με την νέα κυβέρνηση. Οι έχοντες και κατέχοντες δεν πληρώνουν και οι πολίτες φέρουν όλα τα βάρη των φόρων και των περικοπών. Στην συνέχεια η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Είπε ότι οι δουλέμποροι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους αυτούς για φθηνό εργατικό. Το μεταναστευτικό ξεκίνησε επί Σαμαρά με το άνοιγμα των συνόρων και δεν είναι νέο φαινόμενο. Η ανεξέλεγκτη όμως είσοδος δημιουργεί αλλοίωση του πληθυσμού και σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Ελάχιστοι από τους μετανάστες είναι πραγματικά πρόσφυγες και δικαιούνται άσυλο. Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής και περίθαλψη.

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες λόγω ανεργίας αδυνατούν να πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τους λόγω των μεγάλων εισφορών και μένουν χωρίς περίθαλψη, οι μετανάστες – για ανθρωπιστικούς λόγους – περιθάλπονται στα νοσοκομεία χωρίς να πληρώνουν τίποτα. Το μεταναστευτικό αποτελεί μεγάλο υγειονομικό κίνδυνο, καθώς οι μεταδιδόμενες ασθένειες είναι σε έξαρση. Ασθένειες ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα επανέρχονται, όπως η φυματίωση. Ακόμα και ιώσεις μεταλλαγμένες απειλούν την υγεία των πολιτών. Η Συναγωνίστρια φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι σύντομα θα καταρρεύσουν όλες οι κατηγορίες. Σημασία έχει να διατηρούμε το ηθικό υψηλό και να μην σταματούμε να αγωνιζόμαστε.

Η επαγρύπνηση και η αποφυγή των παγίδων του συστήματος που επιδιώκει να υποδείξει “εχθρούς” και να δημιουργήσει ανούσιες “αντιπαλότητες” για το Κίνημα, ήταν το θέμα της ομιλίας του συναγωνιστή Οδυσσέα Πατεράκη, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής τόνισε την ανάγκη το Κίνημα να διέπεται από συνειδητή πειθαρχία και να προσδιορίζει μόνο του τις επιλογές του, τόσο στο πεδίο των πολιτικών και ιδεολογικών θέσεων, όσο και στο πεδίο της τακτικής.

Στην Τ.Ο. Σαλαμίνος προβλήθηκαν τα βίντεο των πρόσφατων ομιλιών, των Συναγωνιστών Βουλευτών Ιωάννη Λαγού για το προσκύνημα της κυβέρνησης στους καναλάρχες και τη λασπολογία των ΜΜΕ ενάντια της Χρυσής Αυγής και Χρήστου Παππά για την μνημονιακή πολιτική της αριστεράς εφάμιλλης της ΝΔ, στη Βουλή των Ελλήνων.

Εν συνεχεία, ακολούθησε σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας από τον υπεύθυνο πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε λόγω του συνεχόμενου πολέμου που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ, η μόνη πηγή καθημερινής και έγκυρης ενημέρωσης είναι η διαδικτυακή μας σελίδα www.xryshaygh.com, καθώς και οι δύο εφημερίδες μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ. Στη συνέχεια έγινε ευρύς διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn181#ixzz3YyEYLZAY

Exit mobile version