Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθημερινή προς πολιτικό σύστημα: Ενωθείτε γιατί την επόμενη φορά έρχεται η Χρυσή Αυγή

Καθημερινή προς πολιτικό σύστημα: Ενωθείτε γιατί την επόμενη φορά έρχεται η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

«Για ποιον χτυπά η κατσαρόλα;», έχει ως συμβολικό τίτλο άρθρο της συστημικής ναυαρχίδας «Καθημερινής», που κάνει κριτική στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αναφερόμενη στην κατάρρευση της λεγόμενης «μεσαίας» τάξης, που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Και προβλέπει αυτό που προβλέπουν οι πάντες, σε εσωτερικό κι εξωτερικό, ότι αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει μαντάρα, θα έρθει η Χρυσή Αυγή.

Πάρτε μια μικρή γεύση: «Η μεσαία τάξη είναι ο στυλοβάτης της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας κι ας απαξιώνεται από την αριστερά ως «νοικοκυραίοι» και «μικροαστοί». Όταν καταστρέφεται, στο όνομα είτε της ευνοιοκρατίας, είτε των συντεχνιών, είτε του σοσιαλισμού, είτε της εθνικής ανεξαρτησίας, είτε οποιουδήποτε άλλου σκοπού, τότε χτυπούν οι κατσαρόλες. Και συνήθως αποτελεσματικά. Ο κ. Σαμαράς κατέστρεφε συστηματικά τη μεσαία τάξη με τη φορομπηχτική πολιτική του, για να μη θίξει τα «δικά μας παιδιά» που ζούσαν απομυζώντας το αίμα της. Η μεσαία τάξη «χτύπησε την κατσαρόλα», καθαίρεσε τον κ. Σαμαρά και παρέδωσε τη χώρα στον κ. Τσίπρα και στις υποσχέσεις του. Διότι βεβαίως δεν έγιναν ξαφνικά σοσιαλιστές οι ψηφοφόροι που του έδωσαν τη νίκη. Όσο άνετα η «κατσαρόλα» ανέβασε τον κ. Τσίπρα, τόσο άνετα μπορεί να τον κατεβάσει αν η καταστροφή συνεχιστεί. Και αν ο μεταρρυθμιστικός χώρος δεν ξεπεράσει τις διαφορές του -προσωπικές κυρίως- η «κατσαρόλα» μπορεί να χτυπήσει για την ακροδεξιά».

(ΥΓ): Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν οι παπαγάλοι του συστήματος, είναι πως ό,τι κι αν κάνουν οι εκλεκτοί τους, στα πλαίσια της διαχείρισης του συστήματος, θα ξεπεραστούν από τις εξελίξεις, που αναμένονται ραγδαίες.

Και αναπόφευκτα, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει στην Νέα Ελλάδα! Όσο γρηγορότερα, λοιπόν, συμβιβαστούν με την ιδέα, τόσο πιο… μαλακά θα τους έρθει κατακούτελα η… κεραμίδα (κατσαρόλα)!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-enwtheite-kai-kante-metarruthmiseis-giati-thn-epomenh-fora-h-ka#ixzz3YyOZCO00

Exit mobile version