Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Μέσα στον καταιγισμό των οικονομικών ειδήσεων και την επικείμενη υπογραφή του νέου μνημονίου από την κυβέρνηση της ξεφτίλας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, περνάνε στα ψιλά σοβαρά θέματα τα οποία πολλές φορές ούτε καν ανακοινώνονται. Στον Έβρο συνελήφθη Σύριος λαθρομετανάστης προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη και πάνω του βρέθηκαν 208.000 ευρώ. Ένα τέτοιο ποσό το οποίο δεν εχει πλέον κανένας μέσος Έλληνας, βρέθηκε πάνω στο Σύριο λαθρομετανάστη, πιθανόν ακόμα και για ενίσχυση τζιχαντιστών που βρίσκονται στην Ελλάδα η και για την δημιουργία ισχυρού θύλακα τους στην χώρα μας. Την Μυτιλήνη ακούμε ότι την έχουν καταλάβει λαθρομετανάστες εισβολείς. Θα δουν και θα καταλάβουν οι δήθεν προοδευτικοί, αντιρατσιστές και αριστεροί κάτοικοι του κόκκινου νησιού τι θα πει ρατσισμός από τους άπλυτους μέσα στο ίδιο το νησί τους και μέσα στον τόπο τους. Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται καθημερνά για αυτά που κατά καιρούς εχει πει και το μόνο που απομένει είναι να της δώσουμε την δυνατότητα να τα κάνει πράξη σαν επίσημη κυβέρνηση της Ελλάδας. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα. Η Χρυσή Αυγή σύντομα θα νικήσει.

Γ.Π.

Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων

Κρατώ αυτό από το άρθρο που δημοσιεύσατε από την Εφημερίδα έθνος

“Προσβάλλονται οι χιλιάδες ψηφοφόροι του, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο σημαίνει ότι γίνεται αποδεκτό πως με την ίδια ευκολία με την οποία ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν αύριο να μετακινηθούν στη Χρυσή Αυγή, περιμένοντας να ακούσουν τις ίδιες υποσχέσεις. ”

Δεν προσβάλλεται κανείς. Θα εξηγήσω,  ο ελληνικός λαός ποτέ δεν ψήφισε με καθαρά ιδεολογικά κριτήρια! Κανένας λαός δε ψήφισε σε εκλογές, ειδικά σε τόσο κρίσιμες περιόδους βάζοντας μπροστά την ιδεολογική του ταυτότητα. Αντιθέτως! Στις τελευταίες εκλογές είδαμε δεξιούς να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και αριστερούς να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Γιατί θα πει κάποιος; Μα φυσικά γιατί πλέον στο κόσμο υπάρχει από τη μία φόβος, από την άλλη οργή! Κλείνουμε μια πενταετία μνημονιακών κυβερνήσεων. Κανένας μα κανένας δεν ενδιαφέρεται αν αυτός που θα σώσει τη χώρα έχει κορνίζα του Στάλιν, του Λένιν, του Παπαδόπουλου, του Ούλωφ Πάλμε, Του Ναπολέων Ζέρβα ή του Άρη Βελουχιώτη. Ο λαός κουράστηκε. Ακούγεται ανέκδοτο; Θα σας απαντήσω λαϊκά αγαπητέ κ. Μάστορα. Τόσα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του λαού ψήφιζε αυτόν που θα τον “βόλευε” και δεν είχε ιδεολογικά κριτήρια, τώρα μιλάμε για σωτηρία μιας χώρας, δε χωρά ουδεμία σκέψη μπροστά σε μια καταστροφή να σκεφτεί κανείς ιδεολογική ψήφο! Σε καιρούς οικονομικής ευστάθειας δε χωρούσε και θα χωρέσει τώρα; Με ένα σύνταγμα κουρέλι σε μία χώρα που εφαρμόζονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και κάθε προσταγή της “Ενωμένης” Ευρώπης φαντάζει διαταγή από τον απόλυτο δικτάτορα; Με μια χώρα χρεωμένη σε τοκογλύφους για τουλάχιστο ένα αιώνα; Σε μια χώρα που αν λέγεσαι Μπόμπολας, Παπακωνσταντίνου, Μηλιώνης (η λίστα είναι ατελείωτη) δε τιμωρείσαι;

Η Ελλάδα είναι χώρα υπόδουλη, έχει χάσει το πόλεμο και χρειάζεται κάτι που ή θα αλλάξει το πολιτικό κλίμα ή θα πάει τη χώρα αξιοπρεπώς σε μια έξοδο από θεσμούς τύπου ΕΕ και ΝΑΤΟ που μόνο ζημιά έχουν κάνει. Κι ας έρθει το χάος, αυτός ο λαός άντεξε αμέτρητες καταστροφές, αν δε την αντέξει αυτή τουλάχιστο θα έχει πέσει με το κεφάλι ψηλά κι όχι στα γόνατα παρακαλώντας τους δυνάστες του!

Η ευάλωτη θέση της Ελλάδας δίπλα από μια αντιδημοκρατική πολεμοχαρή υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα που ακούει στο όνομα Τουρκία είναι το μεγαλύτερο χαρτί φόβου που θα παιχτεί σε αυτό το Ευρωπαϊκό τσίρκο. Η χώρα έχει υποστεί τέτοια διάλυση που ύστερα θα αρχίσουν οι απειλές “θα μείνετε μόνοι σας οικονομικά αδύναμοι ανάμεσα σε γείτονες που  θέλουν μέρος των εδαφών σας”. Το γελοίο σε όλη αυτή την ευρωπαϊκή παρωδία είναι πως η Ελλάδα περίμενε και περιμένει τον εχθρό να επιτεθεί από την ανατολή και τελικά ήρθε ο λύκος από τη δύση φόρεσε τη προβιά του και ήδη κατασπαράζει στο βωμό του οράματος της Ομοσπονδιακής Ευρώπης τις χώρες του Νότου. Γιατί τις χώρες του νότου; Μα φυσικά η ιστορία μας δίδαξε ότι οι χώρες του νότου δύσκολα δαμάζονται, μόνο και μόνο τις εμφυλιακές συγκρούσεις που συνέβησαν αν εξετάσουμε θα έχουμε εξαιρετικά παραδείγματα για το πόσο αδάμαστοι και “ξεροκέφαλοι” είναι οι λαοί του νότου.

Τρομάζει η άκρα αριστερά τρομάζει κι άκρα δεξιά. Γιατί; Μήπως γιατί οι παππούδες μας νηστικοί στα βουνά πολέμησαν Ιταλούς, Αλβανούς, Γερμανούς και Βουλγάρους στο Β’ Παγκόσμιο; Τρομάζει το ιστορικό φορτίο της ελεύθερης Ελλάδας που με τόσο κόπο προσπαθούν να καταστρέψουν; Προσπαθούν να σπείρουν έριδες μεταξύ του λαού μας “αυτός είναι αριστερός” και “αυτός είναι φασίστας” κι εμείς τσακωνόμαστε μεταξύ μας ως γνήσιοι ραγιάδες αντί να πάρουμε φόρα και να τους στείλουμε όλους να κάνουν κουμάντο στο σπίτι τους και να πάρουν μαζί τους τα μνημόνια τους κάνοντας μας τη χάρη να πάρουν μαζί παλιούς υπαλλήλους-πολιτικούς και νέους (νέοι: ένα κόμμα χωρίς γραμμή που λέγεται Ποτάμι).

Σαν Έλληνες φέρουμε βαρύ ιστορικό φορτίο αγώνων υπέρ της ελευθερίας, μα δυστυχώς φέρουμε και ένα εξίσου σημαντικό ιστορικό φορτίο που μας τρώει, αυτό της έριδος, δεν είναι τυχαίο που είχε θεοποιηθεί από τα πανάρχαια χρόνια.

Ε.Δ..

«Ανθρωπισμός» με… απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!

Εργατική Πρωτομαγιά 2015…. Από το 2008, η οικονομική κρίση, σου χτυπά καίρια την εθνική σου βιομηχανία.  Εταιρείες σου εργοστάσιά σου κλείνουν. Ή προχωρούν σε αθρόες απολύσεις.  Κόστη σου σκαρφαλώνουν στο ταβάνι. Πωλήσεις σου κατρακυλούν. Φθάνουν στον πυθμένα της λίμνης. Ενώ η πιστωτική ασφυξία σου, κρατά την αγορά σου γονατισμένη καρφωμένη στο δάπεδο. Έτσι, είσαι ο πρώτος που «βιώνεις» τα επίχειρα. Και, όντας είλωτας και κωπηλάτης μαζί, αποζητάς τα μεγάλα αδήλωτα εισοδήματα. Και Εναποθέτεις τις ελπίδες σου στους αν ιδιοτελείς πολιτικούς….

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-3-maiou-2015#ixzz3Z1klkVqb

Exit mobile version