Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λαφαζάνης κοροϊδεύει την κοινωνία!

Ο Λαφαζάνης κοροϊδεύει την κοινωνία!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα πολύ… εθνικά υπερήφανο άρθρο στο περιοδικό CRASH που κυκλοφορεί, γράφει ο υπουργός ΠΑΠΕΝ (όπως αρέσκεται να αποκαλείται…) και επικεφαλής των… Λαφαζανίστας. Στο… ηρωικό αυτό άρθρο, μας βεβαιώνει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συνυπογράψει ποτέ νέα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και για άλλα πολλά. Ιδού κάποια από τα σημεία του:

«Ωστόσο, οι λεγόμενοι εταίροι και το ΔΝΤ δεν ζητάνε από την κυβέρνησή μας μια συμφωνία που θα σέβεται στοιχειωδώς την επιβίωση του ελληνικού λαού και την πρόσφατη ριζοσπαστική λαϊκή ετυμηγορία.

Τα πιο σκληρά και αδίστακτα κατεστημένα κέντρα σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και ΔΝΤ αυτό που θέλουν από τη χώρα μας είναι «γη και ύδωρ». Ζητάνε υποταγή και παράδοση. Ζητάνε νέα μέτρα μείωσης συντάξεων και μισθών, ξεπούλημα της χώρας, νέους φόρους και νέες απορρυθμίσεις.

Η κυβέρνησή μας δεν πρόκειται να υποταχθεί ούτε να παραδοθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συνυπογράψει ποτέ νέα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί συμφωνία που θα είναι ασύμβατη με τις ριζοσπαστικές του δεσμεύσεις.

Αν Βερολίνο, Βρυξέλλες και ΔΝΤ πιστεύουν ότι είτε θα σύρουν τη χώρα και την κυβέρνησή μας στην υποταγή, είτε θα μας σπρώξουν στην κατάρρευση κάνουν διπλό λάθος».

Σχόλιο: προφανώς, ο αρχι-Λαφαζανίστας δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι επίκειται μνημονιακή συμφωνία, με οδυνηρά μέτρα για το λαό. Επίσης, δεν έχει ακουστά για τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ. Λέτε να είναι από… χωριό;

Παρακάτω, όμως, δίνει τα… ρέστα του:

«Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να είναι αμερικανοατλαντικό οικόπεδο, γερμανικό φέουδο ή δορυφόρος του αμερικανο-ισραηλινού Μεσανατολικού άξονα και δεν θα είναι χώρα που θα προσφέρεται για πώληση, ιδιωτικοποιώντας τους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας της, τις στρατηγικές επιχειρήσεις της, τις στρατηγικές υποδομές και τα στρατηγικά της δίκτυα».

Εδώ γελάνε με τα χάλια τους! Την ίδια ώρα που ο Λαφαζανί έγραφε όλα αυτά τα… εθνικοαπελευθερωτικά, διεξαγόταν στην Ελλάδα της «πρώτης φοράς αριστερά», ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, μεγάλη κοινή άσκηση επί ελληνικού εδάφους με Αμερικανούς και Ισραηλινούς (με την ονομασία «Ηνίοχος) και ακολουθεί νέα κοινή άσκηση με την επωνυμία Noble Dina! Προφανώς, ο Λαφαζανί δεν είχε ακούσει τίποτα γι’ αυτές, παρότι βούιξε ο τόπος!

Αλλά, ο σοσιαλπατριωτικός οίστρος του… βιρτουόζου του αριστερισμού, έχει και συνέχεια:

«Στο πλαίσιο της νέας εξωτερικής και οικονομικής της πολιτικής η Ελλάδα απορρίπτει τη διχοτομική και υποτελή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου είτε με τις ΗΠΑ είτε με την Τουρκία είτε και με τους δύο από κοινού, ενώ επιδιώκει την αξιοποίηση του ορυκτού της πλούτου και ενδεχόμενων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων με βάση το διεθνές δίκαιο και το εθνικό της συμφέρον». Προφανώς, ο Λαφαζανί δεν πληροφορήθηκε ούτε τις δηλώσεις του Καμμένου συνοδοιπόρου του, με τις οποίες παραχωρεί –λες και είναι αμπέλι του πατέρα του- στους Αμερικανούς την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων, με ποσοστό 80% (για τους Αμερικανούς) και 20% (για την Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν)!

(ΥΓ): Είμαι περίεργος για το που θα κρυφτεί ο Λαφαζανί και οι όμοιοί του, όταν σε λίγο καιρό θα διαψευσθούν και επισήμως τα παραμύθια του! Μα πολύ περίεργος!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-lafazanhs-koroideuei-thn-koinwnia#ixzz3Z4nMFvtf

Exit mobile version