Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιπερισπασμός μέσω εκλογολογίας: Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους

Αντιπερισπασμός μέσω εκλογολογίας: Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους

Την τακτική του μαθητευόμενου μάγου ακολουθεί η κυβέρνηση στον δρόμο προς την ολοκλήρωση της μνημονιακής κωλοτούμπας. Την ίδια ώρα που στην σύσκεψη με την τρόικα συζητούνται αιματηρά μέτρα, που θα πλήξουν για άλλη μία φορά την Ελληνική Κοινωνία, οι Συριζαίοι κοροϊδεύουν την κοινωνία μέσα από συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Ήδη έχουμε δει πως οι λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» της συγκυβέρνησης οπισθοχωρούν συνεχώς, αφού η κυβέρνηση αποδέχεται σταδιακά όλες τις απαιτήσεις των δανειστών. Ήδη έγινε αποδεκτή η απεμπόληση του προεκλογικού προγράμματος του Σύριζα, με το μνημόνιο να παραμένει στη θέση του και τον ΕΝΦΙΑ να διατηρείται παρά το γεγονός ότι προεκλογικά μέχρι και ο Τσίπρας έλεγε ότι «δεν πληρώνει».

Παρά την άτακτη υποχώρηση έναντι των δανειστών, οι συριζαίοι συνεχίζουν να επιμένουν ότι «οι κόκκινες γραμμές συνεχίζουν να υπάρχουν». Υπάρχουν, αλλά μετακινούνται και αντί για κόκκινες έχουν αρχίσει και γίνονται πράσινες, σαν το χρώμα του ΠΑΣΟΚ. Είναι απολύτως βέβαιο πως έχουν ήδη συμφωνηθεί τα μέτρα του επερχόμενου πολυνομοσχεδίου, όμως παίζεται το παιχνίδι των διαρροών, ώστε ο κόσμος να αποδεχτεί αυτά τα μέτρα ως ανακούφιση.

Την άτακτη υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις, οι συριζαίοι φροντίζουν να την καλύπτουν με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Βγαίνει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης και λένε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει ως έχει. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να πυροδοτήσει την λαϊκή οργή για τους πολιτικούς απατεώνες που υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια». Πριν, όμως, καταλάβει ο κοσμάκης την κοροϊδία, βγαίνουν οι Λαφαζάνηδες και κάνουν ευθέως λόγο για εκλογές, ώστε να αλλάξει άρδην η ειδησεογραφία και να επικεντρωθεί στην δήθεν «αντίστασή» τους.

Θα ήθελαν οι Συριζαίοι να μπορούν να κοροϊδεύουν έτσι τον κοσμάκη, με την συνεργασία των ΜΜΕ, ες αεί. Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς, θα έρθει η στιγμή που θα πάνε τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ και την εφορία. Επίσης θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η μνημονιακή συμφωνία που έχουν ήδη υπογράψει. Το «στοίχημα» για αυτούς είναι να έχουν καταφέρει μέχρι τότε να σπείρουν την απελπισία και τον τρόμο στους Έλληνες, ώστε να αποδεχτούν την υποδούλωσή τους.

Όμως «του Έλληνα ο τράχυλος ζυγό δεν υπομένει» και έτσι εν τέλει, όπως είπε και ο Λαφαζάνης, θα «παραδώσουν την σκυτάλη» και θα «πάνε σπίτια τους». Και τότε, όπως σημειώνουν όλοι οι διανοούμενοι, οι εφημερίδες κλπ έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και το πραγματικό πρόβλημα για τους διεθνείς τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiperispasmos-mesw-eklogologias-h-kubernhsh-dinei-gh-kai-udwr-stous-dieth#ixzz3Z68JTnvV

Exit mobile version