Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού – Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Ομάδα Αλβανών κρατουμένων συνεπλάκη με κρατούμενους από το Πακιστάν τουλάχιστον 2 νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες!

Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ομάδα αποτελούμενοι από Αλβανούς και Άραβες κινήθηκε εναντίον μιας ομάδας Πακιστανών και δεν άργησαν να έρθουν τα χειρότερα. 

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ’ πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής και λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από αυτούς και άλλοι 20 πιο ελαφρά.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι από την συμπλοκή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ πάνω από 20 κρατούμενοι τραυματίστηκαν. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά και πολύ γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε με τραγικά αποτελέσματα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 20 τραυματίστηκαν.

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ το ΕΚΑΒ έχει κινητοποιηθεί για να μεταφέρει ακόμη δέκα τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία. Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.

Το χρονικό της συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά δηλαδή πριν κλείσουν οι πόρτες της πτέρυγας και μπουν οι κρατούμενοι στα κελιά τους.

Ξαφνικά μια ομάδα ατόμων αποτελούμενη από Αλβανούς κρατούμενους και Αραβόφωνους, επιτέθηκε σε άλλη ομάδα Πακιστανών με αφορμή τον έλεγχο του εσωτερικού της Τρίτης Πτέρυγας, αλλά και διαφορών που είχαν προκύψει μεταξύ των δυο αντιμαχόμενων πλευρών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, καθώς φαίνεται πως τόσο η ομάδα των Πακιστανών περίμενε πως κάτι σοβαρό θα γίνει και είχε πάρει τα «μέτρα» της όσο και οι Αλβανοί και Άραβες είχαν φροντίσει να μην βρίσκονται την επίμαχη στιγμή… με «άδεια χέρια».

Αυτοσχέδια μαχαίρια, ξύλα και λάμες από κρεβάτια, σπασμένα μπουκάλια, καρεκλοπόδαρα και άλλα αντικείμενα, μετατράπηκαν σε φονικά όπλα στα χέρια των συμπλεκόμενων με αποτέλεσμα ένα απίστευτο μακελειό με δύο κρατούμενους νεκρούς και πάνω από 20 τραυματίες.

Η τρίτη πτέρυγα μέσα σε λίγα λεπτά θύμιζε πεδίο μάχης, καθώς παντού στους τοίχους αλλά και στο δάπεδο υπήρχαν «λίμνες» αίματος. Ο διάδρομος είχε γεμίσει ανθρώπους επίσης μέσα στα αίματα που πάλευαν με αγριότητα μεταξύ τους, ποδοπατώντας στο μεταξύ τους ήδη τραυματισμένους φυλακισμένους που είχαν πέσει στο δάπεδο.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-sumplokh-allodapwn-kratoumenwn-stis-fulakes-korudallou-duo-nekroi-kai#ixzz3Z6Lqu4Cq

Exit mobile version