Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αχαρνές, Κόρινθος

Ακούραστη, μαχητική, η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων δίνει πάντα το αγωνιστικό παρών με αλλεπάλληλες δράσεις. Την Πρωτομαγιά ήρθε σε επαφή με μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών, ελπίζοντας να μας βλέπουν από εκεί ψηλά τα Αθάνατα αδέρφια μας Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης και να πορεύονται για πάντα μαζί μας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα για την πατρίδα που έχυσαν το αίμα τους. Μετά την δυναμική συμμετοχή της στην δράση, στα Διόδια Αφιδών, πολυμελές κλιμάκιο της Τοπικής με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, μαζί με τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά», Ιωάννη Καπάτσο, έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στην 61η Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Κηφισιάς αλλά και στη ευρύτερη Περιοχή.

Διανεμήθηκε μεγάλος όγκος ενημερωτικού υλικού και υπήρξε καθολική ένθερμη υποδοχή από τον κόσμο, ο οποίος έχει καταλάβει πλέον ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα Ανθελληνικά ντόπια και ξένα συμφέροντα. Ακόμα μια φορά μετά τα σχόλια που ακούσαμε από τους απλούς Έλληνες όλων των ηλικιών, δικαιώνονται οι φόβοι του σάπιου συστήματος, ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται και τίποτα δεν την σταματά για να ξεβρωμίσει ο Τόπος.

H Χρυσή Αυγή τίμησε την 1η Μαΐου, την ημέρα του ΕΡΓΑΤΗ, του μόνου κινήματος που αγωνίζεται και νοιάζεται για τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων εργατών. Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού ο συναγωνιστής Σ. Κατάρας  κατά την ομιλία του τόνισε: Η εργασία είναι ίδιο χαρακτηριστικό του ανθρωπίνου γένους από τους πρώτους αιώνες ύπαρξης οργανωμένων κοινωνιών.

Με άλλα λόγια από την εποχή που οι άνθρωποι διαβιούν εργάζονται. Και αυτό για να εξασφαλίσουν την επιβίωση αφενός και αφετέρου όπως θα έλεγε ο Αριστοτέλης προκειμένου να υπάρξει αυτάρκεια στην πόλη. Η προσφορά στην κοινωνία, στο σύνολο, στη λαϊκή κοινότητα είναι για πολλούς ευλογία. Δίνει ουσία στην ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη και επιτρέπει στο κάθε άτομο ξεχωριστά ν’ αποδείξει την αξία του δρώντας σαν ιδιαίτερο ον και όχι ως ένας ακόμα αριθμός στα αρχεία κάποιας εφορίας. Δυστυχώς στα χρόνια που διαδέχθηκαν τη βιομηχανική επανάσταση όταν και σχηματοποιήθηκε η έννοια ‘’εργάτης’’ όπως τη γνωρίζουμε σήμερα οι καταστάσεις άλλαξαν άρδην. Οι εργαζόμενοι και κυρίως εκείνοι των μεγάλων αστικών κέντρων κυριολεκτικά ζούσαν για να δουλεύουν σε απάνθρωπες συνθήκες. Αγώνες ετών έφεραν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τότε ο διεθνής καπιταλισμός που ας μη γελιόμαστε καθοδηγείται απ το Σιωνισμό βρήκε μετά τον 2ο ΠΠ βρήκε άλλους τρόπους προκειμένου να ποδηγετήσει τους εργάτες όπου γης. Έναν από αυτούς τον βιώνουμε όλοι καθημερινά και ονομάζεται λαθρομετανάστευση. Οι εργάτες είναι η ραχοκοκκαλιά κάθε έθνους και το πιο υγιές κομμάτι του. Οι πολιτικές παρατάξεις διαχρονικά θέλησαν να καπηλευτούν τους εργάτες και όσον αφορά τη χώρα μας αυτό συνέβη κατά κόρον. Η δήθεν αριστερά με τους πάσης φύσεως σοσιαλιστές και λοιπούς γλοιώδεις παρατρεχάμενους απλά απογύμνωσαν επί 40 χρόνια τα χαρακτηριστικά του ΕΛΛΗΝΑ εργάτη. Και λέμε Έλληνας διότι οι εργάτες έχουν πατρίδα. Το εθνικιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου νοιάστηκε πραγματικά για τους Έλληνες εργάτες. Θέσπισε το ΙΚΑ, το 8ωρο και απαγόρευσε την εργασία των ανηλίκων.

Αντιλαμβανόμαστε από τα ανωτέρω ότι μόνο οι εθνικιστές νοιάστηκαν σε αυτόν τον τόπο για τους εργαζόμενους με πράξεις και όχι με λόγια όπως αυτά των παχυλώς αμειβομένων συνδικαλισταράδων, οι οποίοι πέρα απ το να κοπρίζουν έρχονται και μάρτυρες κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι σαφές πως όταν οι Έλληνες εργάτες αφυπνιστούν συνολικά και ακολουθήσουν το δρόμο του εθνικισμού τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους σταθεί εμπόδιο. Θα σαρώσουν κάθε καπιταλιστικό-φιλελεύθερο δυνάστη όπως και κάθε μαρξιστή μπουρδολόγο

Τ.Ο. Κορίνθου: Ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιαννόγκωνα Μιχαήλ και τον συναγωνιστή Οικονόμου Ηρακλή για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα ζητήματα που αφορούν το νομό. Στα θετικά, τα νέα πρόσωπα, που επισκέφτηκαν τα γραφεία μας, δείχνοντας ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και ότι η μοναδική Αληθινή φωνή είναι αυτή της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn183#ixzz3Z9keaGFv

Exit mobile version