Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έβγαλε ρίζες ο Βενιζέλος – Δεν σηκώνεται από την καρέκλα της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ

Έβγαλε ρίζες ο Βενιζέλος - Δεν σηκώνεται από την καρέκλα της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ

Στην εγχώρια πολιτική συστημική σκηνή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απίθανο και μη εφαρμόσιμο. Ακόμη και το να επιζητεί ο Βενιζέλος να κάνει στροφή 180 μοιρών στα μέχρι τώρα λεγόμενά του και να διεκδικήσει την παραμονή του στην αρχηγική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ.

Μέσω μιας μικρής μετατόπισης του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ κατά μια εβδομάδα, ο «Ντούτσε» (σύμφωνα με τον παλιότερο ορισμό του Πάγκαλου) προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως σύντομα μπορεί να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα καταστήσουν «αναγκαία» την παραμονή του στην ηγεσία του κόμματος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το άρθρο του Νίκου Μπίστη στο «Έθνος» της Δευτέρας, σύμφωνα με το οποίο ο Βενιζέλος πρέπει να παραμείνει επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Το άρθρο, μάλιστα, έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο αναντικατάστατος Βενιζέλος» (!) και βρίθει κολακειών (οι οποίες στην πραγματικότητα μεταφράζονται ως «γλείψιμο» και επίδειξη απίστευτης αναισθησίας και θρασύτητας) υπέρ του ανάλγητου και αποτυχημένου αυτού πολιτικάντη.

Με δεδομένο ότι οι δελφίνοι του ημιθανούς ΠΑΣΟΚ, ιδιαιτέρως η Γεννηματά που θεωρεί ότι ήρθε η ώρα της να πάρει στα χέρια της ό,τι απέμεινε από το κομματικό αυτό έκτρωμα, δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθούν άλλο την παραμονή του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αντικρύσουμε τραγελαφικές σκηνές, πάνω από το πολιτικό πτώμα ενός κόμματος με «ανεκτίμητες» περγαμηνές στην σύγχρονη καταστροφή της Χώρας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kwlotoumpa-benizelou.-thelei-na-parameinei-archhgos-sto-pasok#ixzz3ZAY6JkXB

Exit mobile version