Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Συνεκλήθη το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπου την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, και ο Συναγωνιστής, Κώστας Αλεξανδράκης.

Στο Συμβούλιο οι Συναγωνιστές εξέφρασαν και κατέθεσαν τις απόψεις της Χρυσής Αυγής επί των ευαίσθητων θεμάτων που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και συγκεκριμένα επί θεμάτων για τα οποία ο υπουργός δήλωσε ότι «πάει στην Τουρκία εξοπλισμένος με τις σκέψεις των άλλων κομμάτων».

Για κάποιους κολλημένους και κακεντρεχείς, όμως, τα αυτονόητα και τα προφανή στην σημερινή κοινοβουλευτική δημοκρατία φαντάζουν δύσκολα. Ο Κοτζιάς αναγκάστηκε να απολογηθεί και να δικαιολογήσει την κλήση στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής των εκπροσώπων μισού εκατομμυρίων Ελλήνων, των εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς δήλωσε σχετικά: “Η άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η αναζήτηση νέων στρατηγικών παραμένουν αταλάντευτα βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, τίποτα δεν άλλαξε στο υπουργείο Εξωτερικών. Η γερμανική Ευρώπη και η νεοταξίτικη Αμερική απαξιώνουν τον περήφανο λαό μας“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summetochh-ths-chrushs-aughs-sto-ethniko-sumboulio-ejwterikhs-politikhs#ixzz3ZC1meDWh

Exit mobile version