Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία ελπίδα στο κράτος των Τσιπροκαμμένων: Αύξηση των ανέργων μέσα στον Μάρτιο!

Καμία ελπίδα στο κράτος των Τσιπροκαμμένων: Αύξηση των ανέργων μέσα στον Μάρτιο!

Αύξηση κατά περίπου 3.500 άτομα παρουσιάζουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ για τον μήνα Μάρτιο (σε σχέση με τον Φεβρουάριο), αναφορικά με τους εγγεγραμμένους στα μητρώα του οργανισμού ανέργους, οι οποίοι αναζητούν εργασία.

Η συγκεκριμένη κατηγορία, των εγγεγραμμένων που αναζητούν εργασία, αριθμεί πλέον 867.855 άτομα, έναντι 864.512 το Φεβρουάριο του 2015. Οι 465.539 εξ αυτών, ή ποσοστό 53,64% επί του συνόλου, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των 12 μηνών και οι 402.316 (ποσοστό 46,36%) είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Συνολικά, στα μητρώα του Οργανισμού για το Μάρτιο περιλαμβάνονται 1.057.350 άτομα, τα οποία παραμένουν άνεργα ανεξάρτητα από το αν αναζητούν ή όχι εργασία.

Ουσιαστικά, μήνα με το μήνα, αργά και βασανιστικά, ξεθωριάζει το μήνυμα της «ελπίδας που έρχεται», ως διακήρυσσαν πανηγυρικά τα στελέχη του Σύριζα και ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός Α. Τσίπρας προεκλογικά, προς άγραν ψήφων. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνητικές παλινωδίες και οι φαιδρότητες περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων οι οποίες και θα σφραγισθούν με μια μεγαλοπρεπή υπογραφή ενός νέου Μνημονίου, καθιστούν δυσοίωνες τις προοπτικές των Ελλήνων για εξεύρεση εργασίας.

Στο φάσμα της υφιστάμενης ανεργίας όμως, θα προστεθεί σύντομα και ο βρόγχος της λήψης νέων μνημονιακών μέτρων, τα οποία θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη δραματική οικονομική κατάσταση των ελληνικών οικογενειών. Εάν συνυπολογισθεί επίσης και το γεγονός της έκρηξης της εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι τόσο η φιλελεύθερη ΝΔ χθες, όσο και ο καπιταλο-μαρξιστικός Σύριζα σήμερα, διαμορφώνουν από κοινού ένα σκηνικό κόλασης για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, αποτελεί πλέον αναμφισβήτητα την μοναδική απόπειρα ανάσχεσης του αφανισμού του Λαού μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kamia-elpida-apo-tsipra-kammeno-aujhsh-twn-anergwn-to-martio#ixzz3ZD9ssYHN

Exit mobile version