Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αναμενόμενη η είδηση ότι διευθυντής στην ΕΡΤ θα αναλάβει, σύμφωνα με δημοσίευμα σε ιστοσελίδα δημοσιογραφική, ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγής. Από βήματος της Βουλής ο κ. Παναγούλης το είχε ζητήσει ή καλύτερα απαιτήσει, αφού οι “αγωνιστές της ΕΡΤ” έφεραν το σύριζα στην εξουσία, με τους ”αγώνες τους”!

Θέσεις εργασίας έταξε ο Τσίπρας, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων αλλά μέχρι στιγμής πρώην πασόκοι, νυν συριζαίοι είναι σε θέσεις κλειδιά και φυσικά αμειβόμενες πολύ καλά και η δικαιολογία τους είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί αριστεροί να τις στελεχώσουν γι αυτό αναζητούν στελέχη από την δεξαμενή του πασοκ.

Έναν λαό που ενώ αδυνατεί να σιτίσει τα παιδιά του διαβάζει σε εφημερίδα της συμπρωτεύουσας για αναπληρωτή υπουργό που εμπλέκεται στην διαπραγμάτευση και έχει ”βγάλει” σε τράπεζα του Λουξεμβούργου 80.000 ευρώ. Γιατί δεν μας λένε ποιος είναι; Αλλά προσυμφωνημένα είναι όλα και “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”. Ποιος θα τους καταγγείλει και θα τους ζητήσει εξηγήσεις; Κανείς αυτή την στιγμή εκτός από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αντιπολιτεύεται την συγκυβέρνηση της ντροπής. Κανείς δεν θέλει οι Έλληνες να σηκώσουν κεφάλι και να αντισταθούν γιατί οι υποσχέσεις που έδωσαν πριν εκλεγούν, στα αφεντικά τους, μας θέλουν ραγιάδες. Δυστυχώς πολύ δύσκολες μέρες έρχονται και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα πρέπει να αντιδράσουμε.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΎΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, παντού, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που διώκεται ως Ιδέα, τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ και τους βουλευτές μας που μάχονται για τα ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ.  Καμία ανοχή στις στημένες τηλεδίκες και την κατασυκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Αγγελική Γ.-Α.

Γ. Λαγός: Βάλτε τέλος στον ανθελληνικό ρόλο του τουρκικού προξενείου – ΒΙΝΤΕΟ

Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή, να καταγγείλω την ρατσιστική συμπεριφορά όλων των “προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Η ρατσιστική αυτή συμπεριφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι παράτυποι μετανάστες αποκαλούνται αλλιώς και μετανάστες, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό. Αυτό αποτελεί βίαιο και ακραίο ρατσισμό για όλους τους μετανάστες (λίγους ή πολλούς) οι οποίοι έχουν έρθει νόμιμα στην χώρα. Η ρατσιστική αυτή συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι παρά τους διωγμούς, τα βασανιστήρια, την φτώχεια, που υπέστησαν στις χώρες τους, αλλά παρόλα αυτά προτίμησαν την νόμιμη οδό για να μεταναστεύσουν, αποτελεί ύβρη στην νομιμότητα και θα έπρεπε να εξαλειφθεί.

Ι. Κ.

Νίκος Κούζηλος: Η κυβέρνηση προχωράει στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σιωπή στα Μ.Μ.Ε για το θέμα της Εθνικής μας Κυριαρχίας που κινδυνεύει, αν δεν πληρωθούν οι δόσεις στους τοκογλύφους. Ελεύθερος ο Γ.Α.Π, ελεύθεροι όσοι υπουργοί οικονομικών συνυπέγραψαν τα μνημόνια, ελεύθεροι οι προηγούμενοι συγκυβερνώντες, στη φυλακή οι βουλευτές μας, σε κατ οίκον περιορισμό ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ  και οι υπόλοιποι βουλευτές μας.

Στις καλένδες οι υποσχέσεις του Σύριζα και στα ύψη η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλεια αν θα έχουμε αύριο το σπίτι μας εκατομμύρια Ελλήνων που αδυνατούμε να αποπληρώσουμε τα στεγαστικά μας δάνεια για πρώτη κατοικία. Μια κατοικία για τους περισσότερους από εμάς που τα τετραγωνικά τους είναι το (1/5)  ένα πέμπτο του ρετιρέ-βεράντας των πλουσίων αστών της συγκυβέρνησης! Η της αποθήκης τους, ή του γκαράζ για τα πολυτελή αυτοκίνητά τους!

Όλοι αυτοί δεν κάνουν ουρά σε super-market για να αγοράσουν από τις προσφορές τα απολύτως απαραίτητα ούτε μετρούν τα ευρώ για να πληρώσουν τις δόσεις για τον διακανονισμό στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ, γιατί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να ζεις χωρίς ρεύμα μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς θέρμανση μέσα στο χειμώνα,ούτε τους καλούν από τις εισπρακτικές εταιρείες γιατί καθυστέρησαν την δόση του στεγαστικού τους και ας το γνωρίζει η Τράπεζα και ας έχει συμφωνήσει, όταν υπάρχει αποδεδειγμένη αδυναμία, σε μείωση της δόσης.

Αυτοί όμως, δεν έχασαν ποτέ την δουλειά τους, δεν δούλεψαν και τους άφησαν απλήρωτους για πολλούς μήνες, ούτε τους απέλυσαν. Είναι καλοπληρωμένοι, καλοδιορισμένοι και με πολλά μηδενικά στις καταθέσεις τους. Φυγόστρατοι οι περισσότεροι γιατί δεν άντεχαν την πίεση της στρατιωτικής θητείας και προτίμησαν τις σπουδές στα ξένα κολέγια γιατί απλά προέρχονται από μεγαλοαστικές οικογένειες. Εμείς οι υπόλοιποι που έχουμε πτυχία που αποκτήσαμε με την αξία μας στην Ελλάδα, είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Είναι δυνατόν αυτοί να διαπραγματευτούν για το καλύτερο μέλλον μας;

Έχουν τόσα πολλά ακίνητα, μετοχές, καταθέσεις που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους την φορολογική τους δήλωση! Και έχουν το θράσος να το λένε και μέσα στη βουλή! Πρόκληση και αναλγησία, αηδία και θυμός από τους Έλληνες για την “αριστερά” που ”θα καταργούσε τα μνημόνια, θα είχε προτεραιότητα την λύση της ανθρωπιστικής κρίσης”.

Η οικονομική κατάρρευση γιγαντώνεται, αύριο θα μας πουν ή χρεωκοπία ή νέο μνημόνιο!

Τι θα κάνουμε; Καταστραφήκαμε εμείς, θα καταστρέψουμε και τα παιδιά μας; Ήδη οι πτυχιούχοι νέοι και νέες είναι σε απόγνωση.

Πολεμούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθημερινά δελτία τύπου συνδικάτων δηλώνουν την καταδίκη της  -χωρίς δίκη – και ξεσηκώνουν με δηλώσεις για τιμωρία και παραδειγματισμό, αντί να ταχθούν στον αγώνα κατά των παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας. Κατά τα άλλα είναι αντιρατσιστές, δημοκράτες, αντιφασίστες και εκπρόσωποι της εργατικής τάξης.

Είναι η ώρα που πρέπει να γίνει κάτι για να σωθεί η πατρίδα μας, είναι η ώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αναλάβει την Εθνική Διακυβέρνηση της χώρας.

Α. Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-maiou-2015#ixzz3ZDBdXc8Y

Exit mobile version