Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Ανατολική Αττική, Θάσος

Εκδήλωση Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Οι Έλληνες Εργάτες έχουν Πατρίδα – Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων. Πολλοί συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά.

Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με θέμα την καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ως Αργίας, από τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και αποσπάσματα από ομιλία του Αρχηγού, Νικόλαου Μιχαλολιάκου σε παλιότερη εκδήλωση. Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, ο οποίος, αφού μίλησε για το ιστορικό της αργίας της Πρωτομαγιάς, παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ανάπτυξη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. και βουλευτής του Κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, υπογραμμίζοντας το πολιτικό μήνυμα της Ελληνικής Πρωτομαγιάς, που καμιά σχέση δεν έχει με τις μαρξιστικές φιέστες. Οι Έλληνες Εργάτες έχουν Πατρίδα και θα παλέψουν γι’ αυτήν, μέσα απ’ τις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου, τη μόνη πραγματική ελπίδα των Ελλήνων.

Η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής δεν σταματά να αγωνίζεται. Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες συμμετάσχουν σε ενημερωτικές δράσεις μοιράζοντας έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματός μας και αναρτούν πανό σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της Ανατολικής Αττικής.

Την Τετάρτη, 28 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά, αναφέρθηκε στο χάος που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ λαθρομεταναστών. Μαχαίρια, σωλήνες και οτιδήποτε άλλο βρουν μπροστά τους το χρησιμοποιούν για να σφάζονται και να επιτίθενται ο ένας στον άλλον για να επικρατήσουν στις περιοχές τις Αθήνας. Αυτά τα μαχαίρια μια μέρα θα στραφούν εναντίων μας συναγωνιστές, σε εμάς και στα παιδιά μας γιατί στις γειτονιές που αυτοί σφάζονται για να επικρατήσουν, σε αυτές τις γειτονιές μεγαλώνουν, παίζουν και πάνε σχολείο τα παιδιά μας.  Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στη παραμονή του φόρου ΕΝΦΙΑ, για τον οποίο ο Τσίπρας χτυπιόταν πως όταν θα βγει στη κυβέρνηση θα τον καταργήσει. Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Τσίπρα στην οποία παραδέχτηκε ότι τελικά δεν το έσκισε το μνημόνιο που τελικά αποδείχτηκε πλήρης κοροϊδία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn184#ixzz3ZFvQoH5y

Exit mobile version