Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρος για την κυβίστηση ο Μητρόπουλος: Συμφωνία με μέτρα συνέχισης του μνημονίου

Ξεκάθαρος για την κυβίστηση ο Μητρόπουλος: Συμφωνία με μέτρα συνέχισης του μνημονίου

Από την αρχή των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων, η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει με κάθε τρόπο ότι ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει σε ένα νέο αιματηρό μνημόνιο, βασισμένο πάνω στην αρχική πρόταση Γιούνκερ. Η όλη, εδώ και τρείς μήνες, παρωδία διαπραγμάτευσης ήταν ουσιαστικά για τα μάτια του κόσμου, ώστε να πειστούν οι Έλληνες ότι απαιτείται η απρόσκοπτη συνέχεια της μνημονιακής κατοχής της Πατρίδας μας.

Την πλήρη επιβεβαίωση των λεγομένων μας έφερε σήμερα στην δημοσιότητα ο εκ του Σύριζα αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε: «Βλέπω μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει μέτρα συνέχισης του υπάρχοντος μνημονίου».

Η συγκεκριμένη μνημονιακή συμφωνία, βεβαίως, είναι μια ξεκάθαρη παρέκκλιση από την ρητή και νωπή λαϊκή εντολή που πήρε η κυβέρνηση από τον Ελληνικό Λαό για να καταργήσει το μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα θα ξεφτιλιστεί ανεπανόρθωτα, γεγονός που σύμφωνα με τις δηλώσεις διανοούμενων, φιλοσόφων, οικονομολόγων, πολιτικών και εφημερίδων θα σημάνει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εξαφάνιση από το πολιτικό σκηνικό της αριστεράς.

Ως προς την αποφυγή αυτού του ενδεχομένου, βεβαίως, υπάρχει πλάνο, το οποίο συζητήθηκε στην τελευταία επίσκεψη Τσίπρα στην Μέρκελ. Ασκείται, λοιπόν, μία τρομολαγνία των ΜΜΕ, εγχώριων και αλλοδαπών, στον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να διασφαλιστεί πως ακόμα και στην ακραία περίπτωση δημοψηφίσματος θα εξασφαλιστεί η συναίνεση του λαού στην φτωχοποίησή του. Αυτό το σενάριο εξέφρασε στην συνέχεια και ο Μητρόπουλος, λέγοντας: «Επειδή θα πρόκειται για υπαναχώρηση από τις βασικές μας θέσεις θα πρέπει να εκφραστεί ο λαός με δημοψήφισμα πριν τα υπογράψουμε».

Σε κάθε περίπτωση και αγνοώντας τους όποιους πολιτικάντικους τακτικισμούς του Σύριζα, πλέον καταγράφεται ανοιχτά η βούληση της συγκυβέρνησης για συνέχιση των πρακτικών, αλλά και της ουσίας, των μνημονιακών συγκυβερνήσεων, που οδήγησαν τον Λαό στην απελπισία.

Συντόμως θα υπογραφεί και επισήμως το νέο αιματηρό μνημόνιο και ο δρόμος για την επιστροφή του Σύριζα στην πολιτική ανυπαρξία θα έχει ανοίξει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtropoulos-sumfwnia-me-metra-sunechishs-tou-mnhmoniou#ixzz3ZGT8Mjum

Exit mobile version