Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ολόκληρη η Ευρώπη στο πλευρό της Χρυσής Αυγής: Επίσκεψη κλιμακίου Πολωνών εθνικιστών στην Αθήνα

Ολόκληρη η Ευρώπη στο πλευρό της Χρυσής Αυγής: Επίσκεψη κλιμακίου Πολωνών εθνικιστών στην Αθήνα

Οι παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής αναμφισβήτητα έδωσαν το έναυσμα στα εγχώρια διαπλεκόμενα συμφέροντα να εξυφαίνουν έναν «παραπολιτικό» μύθο γύρω από τον αγώνα και τα στελέχη του Κινήματος, που εδώ και δύο περίπου χρόνια δέχεται έναν αήθη και ανηλεή πόλεμο. Σε καμία περίπτωση όμως αυτή η απόπειρα τρομοκράτησης των Ελλήνων και Ευρωπαίων που πιστεύουν στην εθνικιστική ιδέα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, κάτι που αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου αλλά και από την ραγδαία άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι πορείες διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που οργάνωσαν εθνικιστικά κόμματα από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική αποτελούν την απόδειξη ότι η σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει αναχθεί σε θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και ότι το κόμμα μας αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης απέναντι σε κάθε απόπειρα φίμωσης των πατριωτικών φωνών.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη από Πολωνούς εθνικιστές, μέλη του εθνικιστικού κόμματος «Ruch Narodowy» προς τον βουλευτή Σερρών, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε γενικότερα ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής και ανάλυσης των προοπτικών των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης. Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, που πρόσφατα εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του APF, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ανάγκη συνεργασίας όλων των εθνικιστικών φορέων με στόχο την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων, όπως η ισλαμοποίηση των εθνών, η αθρόα λαθρομετανάστευση και η διαφαινόμενη οικονομική κρίση που πρόκειται να πλήξει κι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι δεδομένο πως η γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου έχει αφυπνίσει ολόκληρη την Ευρώπη κι έχει αναζωπυρώσει την εθνικιστική φλόγα. Ο αγώνας των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη αποτελεί πρότυπο και οδηγό για τους λαούς που πιστεύουν στην ίδια αξία με εμάς: τη δημιουργία μιας Ευρώπης των Εθνών κι όχι των τοκογλύφων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloklhrh-h-eurwph-sto-pleuro-ths-chrushs-aughs-episkepsh-klimakiou-polwnwn#ixzz3ZHP0pnAy

Exit mobile version