Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: Απαιτούμε την κάθαρση στον χώρο του αθλητισμού – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το νομοσχέδιο είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αφορά σε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, με πολλές όμως κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις. Το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα είναι πράγματι σύνθετο ως προς τα αίτια, την εκδήλωση και τα αποτελέσματα. Για την Χρυσή Αυγή πρωτίστως είναι θέμα παιδείας και ενημέρωσης.

Η πρόληψη είναι το πρώτο στάδιο από το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσουν τα αρμόδια υπουργεία. Ζητούμε, παράλληλα με την πάταξη της βίας, την κάθαρση του χώρου του ποδοσφαίρου, την διαφάνεια, την ισονομία αλλά και την ασφάλεια και τον σεβασμό των φιλάθλων και των αθλητών.

Επιπροσθέτως, απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία στις περιπτώσεις που ακούγονται αντεθνικά συνθήματα σε αγώνες. Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, φοβούμαστε ότι είναι προπομπός φακελώματος και πιθανής κακής χρήσης προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τις προτάσεις της για το συγκεκριμένο θέμα:

Υποχρεωτική παρουσία γιατρών σε αθλητικές συναντήσεις

– Στελεχωμένα ιατρεία στους ως άνω χώρους.

– Προβολή από τα ΜΜΕ τηλεοπτικών σποτ με μήνυμα κατά της βίας και εντός των γηπέδων σε ειδικές οθόνες,

– Επιβράβευση των ομάδων, των οποίων οι οπαδοί δεν προβαίνουν σε επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-apaitoume-thn-katharsh-tou-chwrou-tou-podosfairou-binteo#ixzz3ZN2RpX6f

Exit mobile version