Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποτάμι ανθελληνισμού: Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδίδει τη Θράκη στους Τούρκους

Ποτάμι ανθελληνισμού: Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδίδει τη Θράκη στους Τούρκους

Ούτε ο Τούρκος πρόξενος στη Κομοτηνή δεν θα τολμούσε να πει όσα δήλωσε από το βήμα τηλεοπτικής εκπομπής, ο εκπρόσωπος των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων, πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, η πολιτική μαριονέτα της ολιγαρχίας του πλούτου απαίτησε την απαγόρευση της περιφοράς του επιταφίου στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης, διότι εκεί κατοικούν κυρίως μουσουλμάνοι!

Ενοχλήθηκε άραγε ο Στ. Θεοδωράκης, επειδή οι χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής άσκησαν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα; Όχι βέβαια. Άλλοι ενοχλήθηκαν (βλέπε τουρκικό προξενείο, πράκτορες της Άγκυρας και η ίδια η Άγκυρα) και ο πρόεδρος του Ποταμιού έσπευσε να κοινοποιήσει δημοσίως την ενόχλησή του, εκμεταλλευόμενος την δημοσιότητα που απλόχερα του παρέχεται για τις γνωστές ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.

Με απλά λόγια, ο Στ. Θεοδωράκης μίλησε ως εκπρόσωπος των τουρκικών συμφερόντων και επακόλουθα ως φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη. Διόλου συμπτωματικό το γεγονός, ότι παρόμοια στάση κατά της περιφοράς του επιταφίου σε χωριό της ελληνικής επικράτειας τήρησε τοπική τουρκόφωνη φυλλάδα η οποία προωθεί την προπαγάνδα της Άγκυρας και στην οποία φιλοξένησε άρθρο που έκανε λόγο για «θρησκευτική προβοκάτσια κατά της μειονότητας», προτρέποντας μάλιστα τους τρεις μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης «να σταματήσουν την χριστιανική προπαγάνδα»!

Κατόπιν των ανωτέρω, προκύπτει το ερώτημα: γιατί ο Στ. Θεοδωράκης δεν εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του και για την περιφορά του Επιταφίου στις γειτονιές της Αθήνας, όπου πλέον κατοικούν χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες; Η απάντηση είναι πασιφανής: διότι οι βλέψεις της Άγκυρας -για την ώρα τουλάχιστον- περιορίζονται στη Θράκη μας.

Λέτε τελικά ο Θεοδωράκης και το Ποτάμι να μην εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα των καναλαρχών, εκδοτών και μεγαλοεργολάβων των Αθηνών; Έτσι φαίνεται! Όσοι λοιπόν στήριξαν το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ηθελημένα ή όχι, βάζουν ένα λιθαράκι στην τουρκική προπαγάνδα η οποία αποβλέπει στην απόσχιση της Θράκης από τον ελληνικό κορμό!

Διαβάστε επίσης: Γ. Λαγός: Βάλτε τέλος στον ανθελληνικό ρόλο του τουρκικού προξενείου – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/potami-anthellhnismou-o-stauros-theodwrakhs-paradidei-th-thrakh-stous-tourk#ixzz3ZN436lAy

Exit mobile version