Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απελπιστική η κατάσταση στη ΝΔ: «Τουρνέ» στην επαρχία του Σαμαρά, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα

Απελπιστική η κατάσταση στη ΝΔ: «Τουρνέ» στην επαρχία του Σαμαρά, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα

Η κατηφόρα που έχει πάρει η ΝΔ φαίνεται σ’ όλους τους τομείς. Ύστερα από το οργανωτικό φιάσκο της πρώτης συνδιάσκεψης του κόμματος, η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, με την αίθουσα της εκδήλωσης να μην γεμίζει, στην Συγγρού τρέχουν και δεν φτάνουν, έτσι ώστε στην δεύτερη συνδιάσκεψη, που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Ξάνθη, να μην υπάρχουν κενές καρέκλες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τόσο τα μέλη του Οργανωτικού Γραφείου της Βόρειας Ελλάδας, όσο και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, περιοδεύουν από την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μήπως και μπορέσουν να συγκρατήσουν κάπως την μαζική διαρροή των μέχρι πρότινος «γαλάζιων» ψηφοφόρων, οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα το πρώην κόμμα τους. Ακόμη και ο Σαμαράς βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Σιθωνία της Χαλκιδικής και το Σάββατο στην Ξάνθη. Τετάρτη και Πέμπτη οι «σαμαροφύλακες» Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Άδωνις-Σπύρος Γεωργιάδης θα περιοδεύσουν κι αυτοί σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, για λόγους «εμψύχωσης» όσων έχουν απομείνει στην μισοδιαλυμένη ΝΔ.

Χαμένος κόπος όλα αυτά, καθώς το συγκεκριμένο κόμμα έχει μια συνεχώς καθοδική πορεία με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα. Η εκφορά του πολιτικού λόγου της ΝΔ αποτυπώνει την προκλητική της ταύτιση με τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτόν τον λόγο συνετρίβη στις 25 Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί αυτή, θα εξαϋλωθεί πλήρως και θα σβήσει για πάντα από τον πολιτικό χάρτη της Χώρας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apelpistikh-h-katastash-sth-nd-tourne-sthn-eparchia-tou-samara-dichws-ousia#ixzz3ZOItbcgW

Exit mobile version