Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής – Έτσι εννοούν την “δίκαιη” δίκη;

Το παρόν αφορά τό άρθρο τού συν/στή Γ Λινάρδη, πού μιλά για προεόρτια Γ Παγκοσμίου πολέμου. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σέ ένα τέτοιο απευκτέο γεγονός. Κύριος λόγος το τεράστιο χρέος των ΗΠΑ, το οποίο είναι 16 τρις εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα το χρέος τής Ρωσίας είναι μόνον 17 δις δολάρια. Σέ έναν παγκόσμιο πόλεμο γνωρίζω ότι αυτά τα δυσθεώρητα νούμερα μηδενίζονται.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι μετά τίς καταστροφές πού θα επιφέρει, οι βιομηχανίες κυρίως αμυντικού υλικού θα έχουν και πάλι παραγγελίες τού κατεστραμμένου υλικού. Και βέβαια όλη η βιομηχανία θα έχει παραγγελίες.

Την ανώτερη κάστα (τραπεζίτες και έμποροι όπλων)δεν την νοιάζει, έχει ήδη χτίσει από καιρού τα καταφύγια της. Αν στο σενάριο αυτό προσθέσουμε και τίς μαρμάρινες πλάκες πού βρίσκονται στην Τζώρτζια, πού μιλούν για παγκόσμιο πληθυσμό πεντακοσίων εκατομμυρίων, είναι πιθανό ένα σενάριο παγκοσμίου πολέμου.

Π. Δ.
Πάτρα

Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την τροπολογία για την αναδρομική χρηματοδότηση εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει παγώσει ολόκληρο τα πανελλήνιο από την αποκάλυψη της δολοφονίας της τετράχρονης από την Βουλγαρία από τον τοξικομανή δολοφόνο πάτερα της. Όλα τα διαπλεκόμενα Μέσα Ενημέρωσης και όλοι οι ψευτοδημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου και της ξεπουλημένης αριστεράς έχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Ένας ακόμα μη Έλληνας στυγερός δολοφόνος, ένας ακόμα αλλοδαπός κακοποιός από τους εκατομμύρια που άφησαν οι προδοτικές Ελληνικές κυβερνήσεις χωρίς κανέναν έλεγχο να μπουν στην χώρα μας. Πλήρης η δικαίωση της Χρυσής Αυγής για την ευαισθησία της υπέρ των Ελλήνων και κατά των αλλοδαπών εισβολέων. Πλήρης η αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρεωθεί τους μετανάστες αφού πάντα εμφανιζόταν σαν προστάτης και σωτήρας τους. Μήπως κύριοι της κυβέρνησης και του αντισυνταγματικού τόξου ο Βούλγαρος δολοφόνος ήταν και αυτός Χρυσή Αυγή; Θα σας βόλευε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς για εσάς δεν είναι. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την καθαρότητα του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Φυλής και για αυτό θα νικήσει.

Ι.Π.

Επικοινωνιακές κορώνες πριν την ολοκληρωτική υποταγή: Ολοένα και εγγύτερα η υπογραφή του νέου μνημονίου

Θα ήθελα να συγχαρώ την Χρυσή Αυγή για την ξεκάθαρη και πατριωτική θέση που πήρε αναφορικά με την Κάρτα του Πολίτη. Χαίρομαι διπλά διότι διάφοροι παπαγάλοι της Συγγρού διέδιδαν πως και η Χρυσή Αυγή έχει ψηφίσει για την Κάρτα του Πολίτη, για προφανείς λόγους. Η τοποθέτηση του κόμματος δια στόματος του κυρίου Παππά υπήρξε η καλύτερη απάντηση στην κατάλληλη χρονική συγκυρία. Για κάθε Έλληνα Πατριώτη η Χρυσή Αυγή αποτελεί μοναδικό φάρο ελπίδας και αντίστασης!

Με τιμή,

Χ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-maiou-2015#ixzz3ZOtGOmab

Exit mobile version