Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλήρη κατάρρευση η ψοφοδεξιά! Ο λαός της Μακεδονίας γύρισε την πλάτη στον αρχισκευωρό Σαμαρά

Σε πλήρη κατάρρευση η ψοφοδεξιά! Ο λαός της Μακεδονίας γύρισε την πλάτη στον αρχισκευωρό Σαμαρά

Σε μεγάλο φιάσκο εξελίσσεται η υποτονική από άποψη κόσμου περιοδεία του αρχισκευωρού Σαμαρά στην Β. Ελλάδα, καθώς η μεγάλη κινητοποίηση τοπικών παραγόντων για συσπείρωση του κόσμου παρουσία της εμβληματικής μορφής του αρχηγού της «μεγάλης» (όχι για πολύ ακόμα) δημοκρατικής παράταξης (που παρεμβαίνει δια τηλεφώνου στη Δικαιοσύνη) όχι μόνο έπεσε στο κενό, αλλά αποδείχτηκε πολύ μικρή για να επηρεάσει την επερχόμενη οριστική κατάρρευση του Σαμαρά και του κόμματος του.

Παρά τις διαβεβαιώσεις Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ σχετικά με τα… ενθαρρυντικά μηνύματα που στέλνει η τοπική κοινωνία ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για συσπείρωση, η θλιβερή εικόνα της υποδοχής του Σαμαρά από… ένα μόνο άτομο (τον ψυχίατρο Βαρτζόπουλο) στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης αποδεικνύει πως η περιοδεία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Β. Ελλάδα θα αποτελέσει μια ακόμα αποτυχία, προστιθέμενη στις αμέτρητες που προκάλεσε ο ανίκανος Σαμαράς στο ίδιο του το κόμμα.

Ο Σαμαράς προσπαθεί να καρπωθεί την δικαιολογημένη αγανάκτηση του ελληνικού λαού που νιώθει προδομένος από τη στάση της νέας κυβέρνησης σε σχέση με το μνημονιακό ζήτημα, αφού μόλις σήμερα επιβεβαιώθηκε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τυπικά πλέον η μεγάλη κυβίστηση του ΣΥΡΙΖΑ δια της υπογραφής ενός νέου μνημόνιου στο επερχόμενο Eurogroup. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ο Σαμαράς είναι ότι ο λαός της Μακεδονίας, όπως κι ο υπόλοιπος ελληνικός λαός, έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τις πολιτικές που ακολούθησε ο ίδιος και ο εταίρος του Βενιζέλος, αφού εξαναγκάστηκε σε φτωχοποίηση και ταπείνωση, με το κλείσιμο των βιομηχανιών, των βιοτεχνικών μονάδων, την πλήρη απαξίωση της καλλιεργήσιμης γης και τη γενικότερη απαξίωση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Αλλά ο Σαμαράς ξεχνάει και κάτι ακόμα, πως στη Μακεδονία υπάρχει ακόμα εν ζωή σε μεγάλο ποσοστό το πατριωτικό ένστικτο σε ανθρώπους που δεν ανέχονται το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας και της ιστορίας της στους Σκοπιανούς. Εφόσον έσπειρε ανέμους, ας θερίσει θύελλες και ας προσαρμοστεί επιτέλους στον νέο του ρόλο, αυτόν ενός κομπάρσου της πολιτικής σκηνής που καταδικάστηκε αμετάκλητα από τον ελληνικό λαό για την καταστροφική του πολιτική και που απαξιώθηκε από όλους τους Έλληνες ως ο άνθρωπος που κατέστησε το όνομα του συνώνυμο της χειρότερης περιόδου της πατρίδος μας.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-plhrh-katarreush-h-psofodejia-o-laos-ths-makedonias-gurise-thn-plath-sto#ixzz3ZTSColgM

Exit mobile version