Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο βαθιά ανθελληνικός Guardian απαιτεί καταδίκη της Χρυσής Αυγής για να ανακουφιστούν οι τοκογλύφοι

Ο βαθιά ανθελληνικός Guardian απαιτεί καταδίκη της Χρυσής Αυγής για να ανακουφιστούν οι τοκογλύφοι

Αρχικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πλήρως ελεγχόμενα από τον διεθνή σιωνισμό, πανηγύρισαν σε μια έξαρση μίσους για την αντισυνταγματική πολιτική δίωξη την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά εξαπέλυσε κατά της Χρυσής Αυγής. Η πορεία όμως των εξελίξεων και η αποκάλυψη της σκευωρίας, η οποία κορυφώθηκε με τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος για τους οποίους δεν υπήρξε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο, προκάλεσε έντονη αναταραχή.

Η πλειοψηφία των μέσων υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση, υπάρχουν όμως κι εκείνα τα οποία απαιτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής παρά το γεγονός του σαθρού και αβάσιμου κατηγορητηρίου, το οποίο δεν παρουσιάζει κανένα τεκμήριο εμπλοκής βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε αξιόποινες πράξεις.

Σ’ αυτό τον κύκλο των μέσων εξαπάτησης, ανήκει και ο βαθύτατα ανθελληνικός Guardian. Η βρετανική φυλλάδα, εκφράζοντας τους μύχιους πόθους του διεθνούς σιωνισμού και της παγκόσμιας κλίκας των τοκογλύφων, χαρακτηρίζει την δίκη της Χρυσής Αυγής ως «τεστ για τη Δημοκρατία». Το τι είδους τεστ εννοεί, το εξηγεί παρακάτω: «Η δίκαιη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, αλλά και σημαντικά για όλη την Ευρώπη. Είναι μια ευκαιρία για την Ελλάδα να χρησιμοποιήσει όλα τα δημοκρατικά μέσα που διαθέτει ένα κράτος δικαίου, έτσι ώστε να σταματήσει τις πράξεις ατόμων που ευθύνονται για τα κύματα βίας που έχουν στόχο τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας».

Πλήρης, δηλαδή, άγνοια της πραγματικότητας και αναπαραγωγή των φαιδροτήτων της γερμανοχρηματοδοτούμενης Αριστεράς, τις οποίες η ΝΔ μέσω επίορκων δικαστικών (βλέπε περιβάλλον Μπάμπη Αθανασίου) μετέτρεψε σε κατηγορητήριο κατά ενός κόμματος το οποίο -όπως αποκάλυψε ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης- «έκλεβε τις ψήφους της ΝΔ».

Η «αξιοπιστία» του δημοσιεύματος καταδεικνύεται πλήρως από την αναφορά πως «ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι 12 κατηγορούμενοι βουλευτές του κόμματος», επιχειρούν δια της απουσίας τους από την ακροαματική διαδικασία να υπονομεύσουν την δίκη! Και παραθέτουν για να πείσουν τους αφελείς, την άποψη του Δημήτρη Χριστόπουλου, γνωστού στελέχους του Σύριζα, ο οποίος επισημαίνει: «Πρόκειται για να τεστ ελέγχου για την ελληνική δημοκρατία που για καιρό είχε επιλέξει να αγνοεί και να παραμελεί τους κινδύνους που έθετε η Χρυσή Αυγή».

Εν τέλει, οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, εγχώριοι και διεθνείς, επιθυμούν δίκη όπου θα κριθούν έκνομες ενέργειες ή δίκη-παρωδία προκειμένου να επιχειρηθεί η εξάλειψη του εθνικιστικού κινδύνου για τους τοκογλύφους και τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους; Προφανώς, τόσο τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου όσο και οι ανθελληνικές φυλλάδες τύπου Guardian, συγκλίνουν στη δεύτερη εκδοχή. Καμαρώστε τους «θεματοφύλακες της δημοκρατίας»!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-bathia-anthellhnikos-guardian-apaitei-katadikh-ths-chrushs-aughs-gia-na-a#ixzz3ZUf7JgNC

Exit mobile version