Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Δυτική Αττική, Αθήνα

Όπως πάντα κάθε Τετάρτη το αδιαχώρητο στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Πλήθος απλών Ελλήνων πολιτών και υποστηρικτών του μόνου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προσήλθαν την Τετάρτη 06/5/2015 από νωρίς στα Γραφεία μας στο Μαρούσι, όχι μόνο για να ακούσουν τις ομιλίες και την συγκλονιστική τηλεφωνική παρέμβαση του παράνομα πολιτικά διωκόμενου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής , Ιωάννη Λαγού αλλά επίσης και παρά την παρατεταμένη κρίση που μαστίζει όλους μας, να συνδράμουν οικονομικά στο μέτρο του δυνατού ο καθένας στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε όλοι για την Πατρίδα.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχαήλ Μπέλλος ενημέρωσε για τις προσεχείς δράσεις μας, καθώς επίσης ευχαρίστησε όλους τους συμπατριώτες μας που προσφέρουν ενεργά βοήθεια από το υστέρημα τους σε αυτόν τον άνισο αγώνα, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι αγνό κίνημα Λαού με μοναδικούς πόρους όλους εμάς, γι’ αυτό την πολεμά λυσσαλέα το σάπιο σύστημα με τα άπειρα χρήματα τα οποία αρπάζουν από τον Δημόσιο κορβανά, για δεκαετίες τώρα. Στη συνέχεια, μετέφερε τα πολλά συγχαρητήρια του επίσης παράνομα φυλακισμένου Βουλευτή μας Γεωργίου Γερμενή σε όλα τα μέλη της Τοπικής μας για την συμμετοχή τους στις δράσεις, για τον αγωνιστικό τους παλμό και το ήθος τους. Απερίγραπτη συγκίνηση και ξέσπασμα σε χειροκροτήματα προκάλεσε η φωνή του Συναγωνιστή και Βουλευτή του Κινήματος, Ιωάννη Λαγού. Καταιγιστικός και αγέρωχος όπως πάντα ο Συναγωνιστής Ι. Λαγός απηύθυνε τηλεφωνικό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκομένους και σχολίασε καυστικά πλήθος θεμάτων προκαλώντας επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα χειροκροτημάτων από όλους.

Έπειτα, το μέλος τις Τοπικής μας Τσαρακλιμάνης Δημήτρης ειδικευμένος σε ιδεολογικά θέματα, με αφορμή την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου που δεχτήκαμε από την πρόσφατη δράση μας στα Διόδια, πραγματοποίησε μια καταπληκτική ιδεολογική αναφορά σχετικά με το «Εγέρθητι» που ακούστηκε για πρώτη φορά από το Κίνημά μας στο σάπιο σύστημα την 06/5/2012, την πορεία μας μέχρι τώρα η οποία είναι μονόδρομος μέχρι την τελική νίκη.  Οι ομιλίες έκλεισαν με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής, όλοι μαζί με μια φωνή: «Ούτε μισό βήμα πίσω!».

Την Τετάρτη 06/05 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κωνσταντίνο Αλεξανδράκη στα γραφεία της Δυτικής Αττικής. Ο συναγωνιστής  ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος μας για την εξωτερική πολιτική  και τα οφέλη που θα είχε η Ελλάδα εάν στρεφόμασταν προς την Ρωσία. Στο τέλος της ομιλίας όλοι οι συναγωνιστές ψάλλαμε τον Εθνικό μας ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την βιντεοπροβολή  με θέμα: 2 Μαΐου 1919 ο Ελληνικός Στρατός στη Σμύρνη. Στις 8.30  εκείνου του πρωινού της 2ας Μαΐου  του 1919 άρχισε η αποβίβαση των πρώτων ευζώνων του 1ου Συντάγματος Πεζικού στο λιμάνι της Σμύρνης, σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα του συνταγματάρχη του  Ελληνικού Στρατού Ν. Ζαφειρίου, τα οποία δημοσίευσαν την επόμενη ημέρα οι εφημερίδες της Αθήνας. Η αποβίβαση και κατάληψη της Σμύρνης έγινε με απόφαση της κυβέρνησης του Ελευθερίου Βενιζέλου, με παρότρυνση των συμμάχων νικητών του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στόχος ήταν η αποκατάσταση της ειρήνης και της τάξης, στην ουσία δηλαδή η υλοποίηση της απόφασης της Αντάντ περί εφαρμογής της επικείμενης συνθήκης των Σεβρών επί των Τούρκων, ηττημένων του πολέμου. Στην ουσία στόχος ήταν η προστασία των ελληνικών πληθυσμών από την τουρκική αυθαιρεσία καθώς  η ολοκλήρωση -επανάκτηση και απελευθέρωση εδαφών και πληθυσμών από την άλλοτε Οθωμανική Αυτοκρατορία, δηλαδή η πραγματοποίηση της “Μεγάλης Ιδέας”. Έλληνες και Αρμένιοι υποδέχτηκαν τον Ελληνικό Στρατό ως σωτήρα. Με το πέρας της  βιντεοπροβολής ακολούθησε  και δεύτερη προβολή με θέμα την πολιτική δράση την Πρωτομαγιά της Χρυσής Αυγής στα διόδια της Ελευσίνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn187#ixzz3ZWpzTNeW

Exit mobile version