Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με προσαγωγές αντιμετωπίστηκαν οι εξαγριωμένες διαμαρτυρίες κατά του Σαμαρά στις Σέρρες

Με προσαγωγές αντιμετωπίστηκαν οι εξαγριωμένες διαμαρτυρίες κατά του Σαμαρά στις Σέρρες

Το ότι ο αρχισκευωρός της Ρηγίλλης Σαμαράς αντιμετωπίζει τους πάντες που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν με αυταρχισμό, φανερώθηκε στο πανελλήνιο με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής, όταν όλοι γίναμε μάρτυρες του ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο ακούγεται ξεκάθαρα να δίνει εντολές σε δικαστικό λειτουργό για να προφυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια πρακτική ακολούθησε εναντίον όλων των βουλευτών του κόμματος αλλά κι εναντίον κάθε Έλληνα και Ελληνίδας όταν, όντας πρωθυπουργός και απολαμβάνοντας από το πολυτελές γραφείο του την ασφάλεια μιας φαύλης εξουσίας έδινε εντολές να χτυπηθούν από την αστυνομία συγκεντρώσεις πολιτών που ο ίδιος είχε καταδικάσει σε φτώχεια και ανέχεια.

Χάνοντας τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Σαμαράς κηρύχθηκε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι άλλαξε και συνήθειες. Αρνούμενος να αντιληφθεί τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει αυτός και το κόμμα του συνεχίζει να συμπεριφέρεται αλαζονικά, υποστηρίζοντας όπου βρεθεί κι όπου σταθεί την μνημονιακή πολιτική του, προκαλώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη οργή στα θύματα της. Κοινώς, ο Σαμαράς συμπεριφέρεται ως αμετανόητος δολοφόνος, που, μάλιστα, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να αποσυρθεί από την πολιτική ζωή της χώρας, επαίρεται για τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις πρακτικές που ακολούθησε οι οποίες οδήγησαν από κοινού στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες κι εκατομμύρια άλλους στην εξαθλίωση.

Μόλις χθες υπέγραψα ένα άρθρο για την επικείμενη (και σε εξέλιξη πλέον) περιοδεία του Σαμαρά στη Β. Ελλάδα κι επισήμανα μερικά βασικά πράγματα, τα οποία θεωρώ ότι θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη από έναν άνθρωπο που επιλέγει να επισκεφτεί νομούς και πόλεις στις οποίες θεωρείται ξένος, όχι με την έννοια της εντοπιότητας, αλλά με την έννοια της ελληνικότητας. Και αποδείχθηκε προφητικό το κείμενο, μιας και ο Σαμαράς τόλμησε να επισκεφτεί χωριά στις Σέρρες για να παριστάνει τον κριτή ενός νέου πρωθυπουργού που στην ουσία ασκεί ακριβώς την ίδια πολιτική με αυτόν. Και η αντίδραση των κατοίκων ήταν η αναμενόμενη, αγρότες και κατεστραμμένοι μικροομολογιούχοι τον προπηλάκισαν και του έσυραν τα εξ αμάξης, αφού στο πρόσωπο του βλέπουν ένα προδότη που ξεπούλησε τα συμφέροντα της αγροτιάς στους τοκογλύφους της Ευρώπης μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παρενέβη ώστε να αφεθούν ελεύθερα τα δύο άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά όσο και να παριστάνει τον καλό… Σαμαρείτη το στίγμα ενός άθλιου κι εγωιστή καρεκλομανή που επιχείρησε να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους δια της παραδικαστικής οδού παραμένει και θα παραμείνει.

Κι επειδή η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και αν μη τι άλλο σέβεται τους πολιτικούς της αντιπάλους και θέλει να τους αντιμετωπίζει με πολιτικούς όρους, ευχόμαστε στον αρχισκευωρό Σαμαρά καλή συνέχεια στην περιοδεία του και είθε να είναι της ίδιας έντασης σε… συγκίνηση και εκπλήξεις. Μόνο και μόνο για να γευτεί τους καρπούς της «ανάπτυξης» και των «μεταρρυθμίσεων» του.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-prosagwges-antimetwpisthkan-oi-ejagriwmenes-diamarturies-agrotwn-kata-to#ixzz3ZYePjaQI

Exit mobile version