Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου, 19:30

Προς τους Έλληνες της Χρυσής Αυγής, θέλω να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια για την θέληση και την υπομονή και επιμονή σας για την Ελλάδα. Κύριοι της Χ.Α., χτυπάτε τους κλέφτες και προπαντός τους Ανθέλληνες. Εγώ πιστεύω πως όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας είναι προδότες. Έχουν προδώσει τους Έλληνες.

Κύριοι της Χ.Α., εκείνο που πιστεύω είναι ότι σας φοβούνται μην πάρετε ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές…

Κύριοι της Χ.Α. χτυπάτε τους κλέφτες να φέρουν τα κλεμμένα πίσω και να μπούνε όλοι φυλακή. Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει και οργανώνει τους μετανάστες. Και ο Βαγγέλης με την Φώφη Γεννηματά πριν δύο χρόνια προεκλογικά, δώσανε στους 150.000 μετανάστες Ελληνική Υπηκοότητα. Αίσχος και Ντροπή τους. Κύριοι της Χ.Α., βρείτε έναν τρόπο να απελαθούν οι μετανάστες γιατί μέσα σε 5-6 χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα.

Με σεβασμό κι’ εκτίμηση

Π. Α.

Βοιωτία

Χρήστος Παππάς: Ο Σαμαράς έδωσε το τζαμί, ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο!

Στην αρχή μιλούσαμε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Στη συνέχεια μας τους επέβαλαν ως ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Όμως δεν τους ικανοποιούσε απόλυτα η ορολογία και τους μετονομάσαμε ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Και πάλι η λέξη ”μετανάστης” δεν ήταν αρεστή και ευκολοχώνευτη για την Ελληνική κοινωνία και καταλήξανε σε κάτι ευκόλως εύπεπτο για τους δοκιμαζόμενους από ξεριζωμό Έλληνες και καταλήξανε σε κάτι πιο ψυχοπονιάρικο: ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για μετανάστες… Δεν είναι πλέον ”μετανάστες” αλλά ”πρόσφυγες”! Έτσι, όχι απλά εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Ελλάδα, αλλά τυγχάνουν και ανάλογής υποδοχής!…

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Βόμβα Βούτση: «Αν οι φάκελοι του συστήματος διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη»!

Δικαιοσύνη του Μέλλοντος….. Επ ευκαιρία της πολιτικής δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Αν θέλουμε να δούμε πως θα λειτουργεί η δικαιοσύνη του μέλλοντος δεν έχουμε παρά λίγα χρόνια πίσω, που αλλού,… στην ιστορία των προγόνων μας.

180 χρόνια πίσω λοιπόν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ

Κολοσσοί για την παγκόσμια ανεξάρτητη και αδούλωτη δικαιοσύνη. Αρνήθηκαν να προσκυνήσουν το άθλιο σύστημα της εποχής και να καταδικάσουν τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα. Αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι και να εκτελέσουν εντολές του τότε Σαμαρά και Αθανασίου. Γράφτηκαν στα παγκόσμια δικαστικά δρόμενα με χρυσά και ανεξίτηλα γράμματα και διδάσκονται στα πανεπιστήμια ως παραδείγματα δικαιοσύνης αμερόληπτης και ανεξάρτητης. Έτσι ακριβώς θα περάσουν στην ιστορία και ο κ. Ντογιάκος με την «αδέκαστη και αμερόληπτη» κ. Κουτζαμάνη… μόνο που τα γράμματα θα είναι μελανά και θα διδάσκονται στους φοιτητές για να κατανοήσουν πως η δικαιοσύνη μπορεί να καταντήσει να λειτουργεί ως υποχείριο ενός απολυταρχικού και αδίστακτου καθεστώτος.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-maiou-2015#ixzz3ZafaQqj7

Exit mobile version