Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χασισοφεστιβάλ Σύριζα: Αποχαυνωθείτε για να περάσουν πιο εύκολα τα μνημόνια

Χασισοφεστιβάλ Σύριζα: Αποχαυνωθείτε για να περάσουν πιο εύκολα τα μνημόνια

Όπου επελαύνουν τα μνημόνια και η φτωχοποίηση του Λαού, ανθούν τα ναρκωτικά, η αποχαύνωση και η μαστούρα. Αυτή είναι μία αλήθεια που έχει επαληθευτεί πολλάκις στα χρόνια της νεοφιλελεύθερης δράσης του εν λόγω «εαυγούς» ιδρύματος.

Σήμερα, το τμήμα Δικαιωμάτων του Σύριζα, διαδήλωσε, προκειμένου να απαιτήσει από την κυβέρνηση να μετατρέψει τους Έλληνες, και ιδιαίτερα την Ελληνική Νεολαία, σε μαστούρηδες, ανίκανους να αντισταθούν και να αντιδράσουν στο μνημόνιο που έρχεται από… αριστερά.

Κάλεσαν μάλιστα και τον Τσίπρα να παραστεί. Λέτε άμα παραστεί και ο Καμμένος, να “πιούν” ένα τσιγαράκι να ξεχάσουν το νέο μνημόνιο που θα υπογράψουν;

Το «επιχείρημα» για όλη αυτή την προπαγανδιστική ενέργεια, που χαιρετίστηκε από το σύνολο της κλεπτοκρατίας και των καναλιών, είναι το οικονομικό «όφελος» από την νομιμοποίηση των λεγόμενων «μαλακών» ναρκωτικών. Λέτε συντόμως να δούμε τους εμπόρους ναρκωτικών να κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή να αγοράζουν ταμειακή μηχανή; Σε ποιο συντελεστή ΦΠΑ θα τοποθετηθεί άραγε η μαστούρα;

Το αστείο στον όλο αντικαπιταλιστικό αγώνα των χασικλήδων είναι ότι σχετική οδηγία να συμπεριληφθεί στο ΑΕΠ των χωρών η εμπορία ναρκωτικών και η πορνεία έδωσε η Ε.Ε., ενώ πρωτοστάτης στην εν λόγω προσπάθεια στις ΗΠΑ είναι ο περιβόητος διεθνής κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος. Είναι, λοιπόν, σαφές ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θέλουν μαστουρωμένους τους Έλληνες για να τους υποτάσσουν με μνημόνια.

Είναι πραγματικά ειδεχθές, όμως, το «επιχείρημα» του «οικονομικού οφέλους», την στιγμή που τα «μαλακά ναρκωτικά» αποτελούν πύλη εισόδου για τα λεγόμενα «σκληρά» και θανατηφόρα. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι το 90% – 95% των χρηστών «σκληρών» ναρκωτικών ήταν προηγουμένως χρήστες «μαλακών» ναρκωτικών.

Η Ελληνική Νεολαία και η σωματική και ψυχική της υγεία δεν τίθενται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κανείς δεν μπορεί να λογαριάζει με ευρώ την ευρωστία της Ελληνικής Νεολαίας, του μέλλοντος ολόκληρου του Έθνους. Κανείς δεν μπορεί να την επιβουλεύεται ευελπιστώντας σε ένα ζοφερό μέλλον, όπου η Νεολαία θα είναι μαστουρωμένη και δεν θα αντιτίθεται στα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chasisofestibal-suriza-apochaunwtheite-gia-na-perasoun-pio-eukola-ta-mnhmon#ixzz3Ze726VAj

Exit mobile version