Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Αθήνα, Δυτική Αττική, Καβάλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το απόγευμα 6 Μαΐου 2015, η έκτακτη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε γειτονιές της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, γέμισε με φυλλάδια των θέσεων του Κινήματος για τα μείζον Εθνικά θέματα, τα γραμματοκιβώτια των πολυκατοικιών και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε γειτονιές της πόλης. Επιπλέον, διένειμε εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες και σε συνοικιακά καφενεία.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για εξελίξεις που αφορούν τη δίκη των συναγωνιστών που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Ο γραμματέας τόνισε ότι σύντομα θα καταρρεύσει η πλεκτάνη που σχηματίστηκε εναντίον των συναγωνιστών μας, οι οποίοι στην επικείμενη δίκη θα ρίξουν την μάσκα των σκευωρών και Εθνοπροδοτών, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο.

Τ.Ο. Αθηνών: Η ομιλία του Συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου για την πρωτομαγιά των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε το νόημα της εργατικής πρωτομαγιάς την θέσπιση της στο εορτολόγιο επί της Εθνικής Κυβέρνησης Μεταξά. Αναφέρθηκε στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζόμενων στην μετέπειτα πορεία της χώρας όπως και στην καπήλευση της Πρωτομαγιάς από τους Αριστερούς διεθνιστές ως μία δική τους επέτειο. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαίου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, ομιλία από τον συναγωνιστή Τάσο Ναθαναηλίδη, με θέμα την Εθνικιστική πρωτομαγιά. Ο συναγωνιστής στην αρχή έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά σχετικά με τον εορτασμό της πρωτομαγιάς που καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, αποκαλούμενος από τους Έλληνες εργάτες ως ο «Πρώτος Εργάτης». Αυτό τον εξαιρετικά τιμητικό τίτλο τον είχε κερδίσει με το σπαθί του αντίθετα όπου επικράτησαν οι μαρξιστές επέβαλλαν εργασιακό μεσαίωνα και εξαθλίωση των εργατών, σύγχρονο δε παράδειγμα είναι η κομουνιστική Κίνα. Στην Ελλάδα του σήμερα, το ΚΚΕ, επικαλούμενο την οικονομική κρίση, απολύει σωρηδόν τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του και μάλιστα χωρίς αποζημίωση!

Ο συναγωνιστής αφού ολοκλήρωσε την ιστορική του αναφορά έκανε λόγο για το έργο της Χρυσής Αυγής στα εργατικά θέματα που είναι και κάτι που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι το πραγματικό στήριγμα των εργατών. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό των Ελλήνων Εργαζομένων, των Αγροτών και των εκατομμυρίων ανέργων, των πραγματικών θυμάτων της αντεθνικής μνημονιακής πολιτικής. Αφου ολοκληρώθηκε η ομιλία του συναγωνιστή, τον λόγο πήρε, ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας Δημήτρης Βογιατζής που έκανε μια σύντομη αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά σχετικά με την άτακτη οπισθοχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του μνημονίου και στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι το τρίτο κόμμα αλλά θα είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn189#ixzz3Zj6cCVHz

Exit mobile version