Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πολύ απλά δεν πάει άλλο. Πρέπει να αποκτήσουμε αξιοπρέπεια στην πράξη και όχι στα συνθήματα μόνο. Ας αφήσουν τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για τη μοίρα του από η στιγμή που οι δανειστές δεν είναι δανειστές αλλά δυνάστες. Από τη στιγμή που ο Γιωργάκης Παπανδρέου πριν από πέντε χρόνια μας έβαλε στο μνημόνιο, υπέγραψε την υποθήκευση της χώρας και την αυτοακύρωση μας ως λαού. Ήρθε η ώρα να βάλει ο λαός τα πράγματα στη θέση τους. Ανεξαρτησία στην πατρίδα μου, τη δραχμή στο πορτοφόλι μου, οι διεφθαρμένοι στις φυλακές, και τα αστέρια της Χρυσής Αυγής έξω για να ξεκινήσουν την αναγέννηση της χώρας.. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

Κωνσταντίνα

Δύο συγκεντρώσεις – Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν περίμενα εγώ η εις εξαπλούν πετσοκομμένη συνταξιούχος της μνημονιακής Ελλάδας, να χρειαστεί να πληρώσω και  για υψηλές παροχές, προς χάριν τάχατες ποιοτικής μου ψυχαγωγίας(!) ενός ψευτοανατρεπτικού τραγουδιάρη όπως είναι ο Δ. Τσακνής, τον οποίο η κυβέρνηση Σ.Ανέλ προορίζει για Γεν/Δντή της νέας ΕΡΤ! Όντως ζούμε για πρώτη φορά το “Ονειρο” της Πρώτης φοράς Αριστεράς στο Ελλαδιστάν! Ακόμα και τον Δ/ντή της Φιλαρμονικής ορχήστρας της Βιέννης να τοποθετούσαμε στην παντελώς άχρηστη “αναγέννηση” της ΕΡΤ,  φθηνότερα θα μας ερχόταν! Κάθε μέρα τα διάφορα “χαστούκια” που τρώμε από αυτό το Γκουβέρνο των Εκπλήξεων(!) είναι τόσα πολλά που με πονοκέφαλο κοιμόμαστε και με πονοκέφαλο ξυπνάμε. Ζούμε μέσα στην ανασφάλεια και αβεβαιότητα αλλά καθημερινά μας τονίζουν τα τόσο πρόθυμα πάντα παπαγαλάκια τους(!) την δημοτικότητα και λαοφιλία των κυβερνώντων. Θα στηθεί και το Τζαμί στον έρμο Βοτανικό και θα τρέχουμε και στα εγκαίνια του!  Εκεί μας έχουν καταντήσει όταν αποδεχόμαστε τα πάντα τόσο καλοπροαίρετα και πάνω από όλα με Ευρωπαϊκή σκέψη! Τι να περιμένεις άλλωστε από έναν λαό που οι μισοί σκυλοτραβιούνται όντας ιδιοκτήτες σκύλων(!) και οι υπόλοιποι αμέριμνα ποδηλατούν.  Μία μόνο πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή,  τολμά να πει αλήθειες μπας και καταλάβουμε τι μας περιμένει και  τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά. Δολοφονίες, φυλακίσεις, εξοστρακισμοί, δίκες.  Πόση ακόμα απογοήτευση και θλίψη εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης μας, μπορούμε να αντέξουμε;

Άννα

Γιάννης Λαγός στο “Καρφί”: Δώστε μας βήμα να αποδείξουμε την αθωότητά μας

«Το να αποκαλείς, όμως δημοσίως, κι επισήμως έναν κομματικό σχηματισμό ή κάποιο πρόσωπο «φασίστες», τη στιγμή που εντός του κοινοβουλίου βρίσκεται ένα μόρφωμα που προέρχεται όντως από κύκλους καθαρών νεοναζί, δεν είναι μονάχα ανήθικο αλλά και επικίνδυνο. Πρόκειται για μια ισοπεδωτική εξίσωση, από την οποία, όσοι υποστηρίζουμε ακόμη με θέρμη την κοινοβουλευτική δημοκρατία, μόνο χαμένοι θα βγούμε».

Αυτά έγραψε ο κ. Μαγκλίνης στην «Καθημερινή», της 9-5-015. Ο εν λόγω δημοσιογραφίσκος αφού «τεκμηρίωσε» με απλούς όρους μόρφωμα και νεοναζί τους Έλληνες Εθνικιστές, μας τόνισε πως οι «δημοκράτες» θα βγουν χαμένοι μιας και μας εξισώνουν με τα άλλα κόμματα. Εγώ θα κρατήσω από το άρθρο τα, «άλλα κόμματα» και το «όσων υποστηρίζουν με θέρμη», και όχι αυτό που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο κ. Μαγκλίνης, που ασχολείται με το δέντρο και δεν βλέπει ότι το δάσος έχει πάρει φωτιά και φλέγεται ολάκερο.

Για την ανάλυση θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου «Αντάρτικο» του Κ. Μόσιαλου. Τον πρόλογο τον έγραψε ο εκδότης του βιβλίου, Δ. Τασσόπουλος, και ο οποίος μας αναφέρει, μεταξύ άλλων, και την διήγηση ενός Έλληνα στρατηγού ε.α που είπε τα εξής: «όταν υπηρετούσα, περί τα μέσα της δεκαετίας του ’60, ως στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι, με επισκέφθηκε κάποιος πρώην αρχισυμμορίτης ζητώντας την έγκρισή μου προκειμένου να του χορηγηθεί, υπό της πρεσβείας, άδεια εισόδου στην Ελλάδα. Τον ρώτησα ποιος είναι ο λόγος της επισκέψεώς του στην Ελλάδα, αλλά και πως είναι δυνατόν να απαιτεί την ικανοποίηση τέτοιου αιτήματος, τη στιγμή που κατά την οποία πολέμησε και έδρασε εγκληματικός κατά της Πατρίδος. Εκείνος μου απάντησε: θέλω να πάω για να τακτοποιήσω οικογενειακά περιουσιακά ζητήματα. Όμως, μην ανησυχείς κ. Συνταγματάρχα, στο μέλλον δε θα σας πολεμήσουμε με πολυβόλα, όλμους, χειροβομβίδες και νάρκες, αλλά με τους δασκάλους μας, τις εφημερίδες μας και τα περιοδικά μας.»

Αυτό συμβαίνει στην Πατρίδα μας από το τέλος του συμμοριτοπολέμου μέχρι και τις μέρες μας. Από το 1949 και μετέπειτα, οι αστικές κυβερνήσεις, εκτός του ότι δεν ήσαν σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον κομμουνισμό, αφετέρου διαβρώθηκαν από το μικρόβιο του κομμουνισμού σε υπερθετικό βαθμό, όπως και οι ψηφοφόροι αυτών των κομμάτων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως ό,τι πιστεύει η αριστερά, όπως αθεΐα, αναρχία, αναποδογύρισμα αξιών και αρχών, το έχει μεταδώσει στην Ελληνική κοινωνία. Αποτέλεσμα, σήμερα η Ελλάς, πέρα από τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, να έχει ανοιχτό και άλλο ένα εσωτερικό μέτωπο. Τον κομμουνισμό, που δικαίως χαρακτηρίστηκε από τον Ν. Καζαντζάκη, ως η ψώρα της ψυχής.

Σ. Παιδάκος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-maiou-2015#ixzz3ZmLAXsPp

Exit mobile version