Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μεσσήνη, Πειραιάς, Ρόδος, Δράμα

Συγκίνηση και ενθουσιασμός διακατείχε όσους συγκεντρώθηκαν στα Γραφεία της Τ.Ο. Μεσσήνης για να παρακολουθήσουν την ομιλία της Διευθύντριας Εκδόσεως της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ, συναγωνίστριας Ειρήνης Δημοπούλου-Παππά και του Αρχισυντάκτη της εφημερίδος συναγωνιστή Παναγιώτη Παναγόπουλου. Τους ομιλητές προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μεσσήνης συναγωνιστής Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους εξέφρασε το έμπρακτο ενδιαφέρον της Ηγεσίας της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό λαό και τα προβλήματά του.

Η κύρια ομιλήτρια Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ότι το Κίνημα, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις αμέτρητες συκοφαντίες, παραμένει σταθερό, υγιές και αμετακίνητο στις θέσεις του για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη, αξίες που εκφράζει και στηρίζει και η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ. Ακόμη, διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση της Ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στα δεινά που υφίσταται ο ελληνικός λαός, εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι σύντομα μπορεί να απαλλαγεί από τα δεσμά του, εφόσον εκδηλώσει θάρρος, επιμονή και πίστη στον εθνικό αγώνα. Ολοκλήρωσε την ομιλία της τονίζοντας την ανάγκη να είναι οι Έλληνες ενωμένοι κάτω από μία υπεύθυνη εθνική ηγεσία, όπως αυτή εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή.

Ακολούθως, ο έτερος ομιλητής συναγωνιστής Παναγόπουλος αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, επεσήμανε ότι το σημερινό κατεστημένο της παρακμής και της διαφθοράς είναι τρομοκρατημένο που δεν κατάφερε να λυγίσει την Χρυσή Αυγή, η οποία αντιθέτως και παρά τον λυσσώδη πόλεμο εναντίον της, παραμένει στις εθνικές επάλξεις ανυποχώρητη αυξάνοντας τα ποσοστά της και διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι η Ελλάδα θα νικήσει όσο οι Έλληνες διατηρούν ορθή εθνική συνείδηση και αδούλωτη την ελληνική ψυχή τους. Μεγάλη συγκίνηση υπήρξε όταν επεδείχθη ανηρτημένο σε περίοπτη θέση, το πρώτο τεύχος της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ, η οποία με την υπευθυνότητα και την εγκυρότητα που την διακρίνει, τιμά όχι μόνο το Κίνημα, αλλά και την έντιμη Δημοσιογραφία γενικότερα. Άλλωστε ο τίτλος της περιλαμβάνεται στο σύνθημα που εμπνέει όλους τους Έλληνες εθνικιστές . ΕΜΠΡΟΣ, πάντα ΕΜΠΡΟΣ.

Την Παρασκευή, 01-05-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη, με τίτλο: “Ελληνική Πρωτομαγιά – Δουλειά στον Έλληνα εργάτη”. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε τον λόγο του μιλώντας για την καπήλευση της αριστεράς όσο αφορά της εορτή της εργατικής πρωτομαγιάς, μα και πολλές άλλες φάσεις και πρόσωπα της Ελληνικής ιστορίας. Στην συνέχεια, έκανε ιστορική αναδρομή με μεγάλη ακρίβεια, αναφερόμενος στον Εθνικό μας κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, γκρεμίζοντας έτσι τους μύθους της αριστεράς και αποδεικνύοντας πως η πρωτομαγιά είναι Εθνικιστική και πως ο εργάτης έχει Πατρίδα και είναι η Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής μίλησε ακόμη μια φορά για τις βασικότερες θέσεις του Κινήματος όσο αφορά την πραγματοποίηση ενός εκ των μεγαλύτερων στόχων μας, για την πραγματοποίηση της φράσης “δουλειά στον Έλληνα εργάτη”.

Ρόδος: Στης 8 Μαΐου 1945 στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Σύμη, έγινε η παράδοσης των κατοχικών δυνάμεων του Ανατολικού Αιγαίου στους συμμάχους, με την παρουσία του Ιερού Λόχου και το  Συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε. Η Χρυσή Αυγή τίμησε με την παρουσία της την κορυφαία στιγμή, η οποία αποτέλεσε και τον θεμέλιο λίθο για την επερχόμενη ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, με την μητέρα Ελλάδα. Στην κατάθεση στεφάνου, τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής εκπροσώπησε ο συναγωνιστής Σπυρίδης Σάββας.

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου, στην τακτική ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στην ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου για τα Ελληνικά αναγνωστικά του δημοτικού σχολείου. Στην αρχή, έγινε λόγος για το τσουνάμι των εισπρακτικών μέτρων που έρχεται πλήττοντας τον Ελληνικό λαό και σε συνδυασμό με τη λαθρομετανάστευση αναμένεται πτώση και στον τουρισμό. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δηλώνουν σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, την σύγκληση απόψεων την τελευταία στιγμή, κάτι που διαμηνύει η Χρυσή Αυγή εδώ και μήνες. Αυτό που δεν αναφέρουν όμως, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η Ελλάδα έδωσε 70 δισ. ευρώ στους διεθνής τοκογλύφους και τώρα ζητάνε κι άλλα για να ξεκλειδώσουν χρήματα. Την ίδια στιγμή η συγκυβέρνηση των ”Τσιπροκαμμένων”, απομακρύνεται από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, κάνοντας την πλήρη κυβίστηση ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό.

Στη διάρκεια, ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, έκανε μία τοποθέτηση σε δηλώσεις παλαιών και νέων υπουργών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών, μιλούσε για κόκκινες γραμμές, κάτι που έγινε πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο Λαπαβίτσας μαζί με άλλα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα, δηλώνουν ότι δεν βλέπουν συμφωνία κι ότι πρέπει να σκεφτούν τη ρήξη. Ο Βαρουφάκης λέει ότι ο ένφια είναι αποκρουστικός αλλά θα μείνει για το καλό της διαπραγμάτευσης, ενώ ο Άδωνις έλεγε ότι το μνημόνιο είναι αποκρουστικό αλλά θα μείνει για το καλό της Χώρας. Αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα παλαιών και νέων συγκυβερνήσεων, κοροϊδεύουν διαρκώς τον Ελληνικό λαό.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος, κάνοντας μια σχολική αναδρομή για τις μαθητικές γενιές από το 1821 έως σήμερα. Περιέγραψε τα Ελληνικά αναγνωστικά των δημοτικών σχολείων ως φορέα και δίαυλο μετάδοσης, προς τα μικρά παιδιά, της κυρίαρχης κάθε φορά πολιτικής ιδεολογίας. Τόνισε ότι στα σημερινά βιβλία λείπουν θέματα αναφορικά για την καλή συμπεριφορά των παιδιών, με αποτέλεσμα την έξαρση του ”bulling” και το θάνατο μαθητών από αυτό. Λείπουν θέματα για την υγεία, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να ωθούνται στα ναρκωτικά και να αργοπεθαίνουν. Λείπει το διάβασμα, διότι οι θεματολογίες δεν έχουν ουσία, με αποτέλεσμα η τηλεόραση να γίνεται το καλύτερο βιβλίο ως φορέας περιστάσεων επικοινωνίας. Λείπει η πρακτική άσκηση και εξάσκηση, με αποτέλεσμα τα Ελληνόπουλα να είναι τα πιο παχύσαρκα στην Ευρώπη και καθηλώνονται μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Πολύ περισσότερο όμως, λείπουν θεματολογίες για την ανάδειξη του Ελληνικού Έθνους, της διατήρησης της Ελληνικής Φυλής και γενικά της Εθνικιστικής ορολογίας και ιδεολογίας.

Η έλλειψη αυτή από τη θεματολογία των σχολικών βιβλίων, είναι η χειρότερη καμπή της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους. Μία καμπή, για την οποία σίγουρα δεν έδωσαν το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές. Αυτή η έλλειψη ιδεολογίας τελικά, σκοτώνει τα παιδιά μας στο διάβασμα. Μετά το τέλος των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn190#ixzz3Zou6V4ei

Exit mobile version