Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “αντιφασίστας” Τρίμης, όταν δεν υπερασπίζεται σθεναρώς την κυβέρνηση, επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή

Ο “αντιφασίστας” Τρίμης, όταν δεν υπερασπίζεται σθεναρώς την κυβέρνηση, επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή

Κάνοντας ένα «διάλειμμα» στο να υπερασπίζεται  σθεναρώς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ξεπερνάει σε κυβερνητική προπαγάνδα ακόμα και τους αρθρογράφους της “Αυγής”, ο Δημήτρης Τρίμης πήρε την σκυτάλη της λασπολογίας εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους ρυπαρογράφους του “Ιού”, στους οποίους άλλωστε κάποτε ανήκε και ο ίδιος.

Με αφορμή το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πήρε κείμενα γραμμένα προ δεκαετίας και με τη μέθοδο της παράθεσης επιλεγμένων αποσπασμάτων έχυσε και άλλο δηλητήριο κατά της πολιτικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ανοίξουμε διάλογο με τον τύπο αυτό, όπως άλλωστε και με τους ομοίους του, όχι μόνο γιατί δεν μας ενδιαφέρει να τον πείσουμε στο ελάχιστο για το δίκαιο των απόψεων μας, αλλά και γιατί το να επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάποιος ο οποίος έχει υπερασπιστεί τους φιλοσκοπιανούς, τα πιο εξτρεμιστικά μουσουλμανικά στοιχεία της Θράκης και αρνείται να καταδικάσει την απάνθρωπη και κτηνώδη πολιτική των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής εναντίον των Παλαιστινίων αποτελεί απόδειξη ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κινείται στον σωστό δρόμο.

Πριν τον αφήσουμε στην ανυπαρξία του «αντιφασιστικού» ανθελληνισμού  του, αναμένουμε να βρει κάποτε την ευκαιρία και να απαντήσει στα εξής: α) Πριν από δυο χρόνια ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης είχε προβεί σε καταγγελία ότι ο Τρίμης, ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, έδινε επίδομα ανεργίας στον Δημήτρη Ψαρρά, παρότι αυτός εργαζόταν στην ″Εφημερίδα των Συντακτών”. Τι έγινε με αυτή την υπόθεση; Αν δεν αληθεύει, τον κατήγγειλε με τη σειρά του ο Τρίμης; Αν, όμως, αληθεύει γιατί δεν βρήκε την ευθιξία να παραιτηθεί; Περιμένουμε μια απάντηση.

β) Μερικά χρόνια πριν, μία εβδομαδιαία εφημερίδα υπό τον τίτλο “Κότα ο Τρίμης” άφηνε σαφή υπονοούμενα ότι ο Τρίμης, πάλι ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τότε, δεν προάσπιζε τα συμφέροντα των εργαζομένων στην ″Ελευθεροτυπία″ αλλά ταυτιζόταν με την εργοδοσία (Μάνια Τεγοπούλου). Περιμένουμε μια δεύτερη απάντηση, αν αντέδρασε σ΄αυτά τα υπονοούμενα. Εννοείται, φυσικά, ότι τα ερωτήματα έχουν ρητορικό σχήμα, ως προς την απάντηση που περιμένουμε. Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να την λάβουμε.

Αντί, όμως, να παριστάνει τον κριτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας αφήσει το «διάλειμμα» και ας επιδοθεί ολοκληρωτικά στο «γλείψιμο» της σημερινής κυβέρνησης, για λόγους που ο ίδιος μόνο μπορεί να γνωρίζει επακριβώς.

Γιώργος Μάστορας  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-antifasistas-trimhs-otan-den-uperaspizetai-sthenarws-thn-kubernhsh-epitit#ixzz3ZrG2iy9N

Exit mobile version