Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αγαπητοί, Χριστός ανέστη! Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι οι Ελληνικές τράπεζες, ως ουρίτσες της Δύσης όχι απλά υιοθετούν, αλλά επιβάλλουν σιγά σιγά τις χρεωστικές κάρτες ανέπαφων συναλλαγών και λυπάμαι πόσο απερίσκεπτα οι Ελληνικοί φορείς δέχονται τεχνολογίες, οι οποίες μάλλον θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να λύσουν. Ως γνωστόν, το συνηθέστερο, πρόβλημα για τις κάρτες αφορούν σε θέματα ασφαλείας. Εδώ δεν έχουμε μονάχα κινδύνους σε θέματα ασφαλείας, αλλά “φορούν” στους πολίτες πρόσθετους πομπούς σημάτων. Τους εκθέτουν πιλοτικά ως “πειραματόζωα” και μετά, αφού προκύψουν τα προβλήματα τρέχουν να τα μαζέψουν…

Ο Δούρειος Ίππος; Η ευκολία συναλλαγών. Ούτε pin ούτε τίποτα για ποσά μέχρι 20 ευρώ, δήθεν. Να το χοντρύνω λιγάκι παραπάνω; Οι κάρτες αυτές λειτουργούν ως πομποδέκτες! Χαμηλής ισχύος θα μου πείτε. Πράγματι!

Όμως, για σκεφτείτε να φέρετε 3-4 τέτοιες καρτούλες στο πορτοφόλι στην καρδιά σας… Σκεφτείτε έναν άνθρωπο με μπαταρία στην καρδιά του! Δεν ξέρω! Απλά θέτω προβληματισμούς.

Σκεφτείτε να κάθεστε στο λεωφορείο ή σε μία ουρά περιμένοντας και κάποιος πίσω σας να σας υποκλέπτει τα στοιχεία. Γιατί όμως τις επιβάλλουν οι διαβολικοί σύμβουλοι τραπεζικών υπηρεσιών; Για το καλό μας λέτε; Ή μήπως διότι ανέβασαν το τζίρο κατά 30%, διότι πρόβατα σαν εμάς τρώμε κουτόχορτο και ψωνίζουμε διασκεδάζοντας τη βλακεία μας;

Οι αριθμοί τους υποκλέπτονται από συσκευές κινητών τηλεφώνων και άλλα πολλά:

Αντισταθείτε στις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, ή στις κάρτες πομποδέκτες! Συλλογικές φωνές έχουν περισσότερη δύναμη!

Θ.Γ.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ποιοι BRICS; Μονόδρομος η τρόικα και τα μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Φτάνει πια!

Όσοι Δικαστικοί φοράνε βρώμικα ρούχα να τα πετάξουν και να έρθουν στην κοινωνία καθαροί που τους χρειάζεται. Όσοι βουλευτές βλέπουν συναδέλφους τους στις φυλακές να ενωθούν μαζί για το κοινό καλό.

Οι καιροί είναι παράξενοι, και όλοι μαζί ενωμένοι ίσως μπορέσουμε κάτι να σώσουμε, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα, τα Ιερά και Όσια….

Θέλω να συγχαρώ τους παράγοντες και τα απλά μέλη της Χρυσής Αυγής για την δύναμη ψυχής και την υπομονή τους στις τόσες αδικίες!

ΘΑ υπερνικήσουμε όλους τους κακόβουλους εντός και εκτός.

ΣΑΡΑ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Πεσόντες στο Χάνι της Γραβιάς

Στις 9 Μαΐου στη μνήμη μας έρχονται οι τρεις νεκροί Έλληνες που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς του Καραμανλή, κατά την διάρκεια επεισοδίων που έγιναν το 1956 με αφορμή το Κυπριακό ζήτημα.

Χιλιάδες Ελλήνων με υψηλό πατριωτικό φρόνημα, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας για να καταδικάσουν τις δολοφονίες του Χάρντινγκ στην Κύπρο. Η ΕΟΚΑ στα βουνά της Μεγαλονήσου, υπό τον Ήρωα Στρατηγό Διγενή, έδινε τον υπέρ πάντων Αγώνα για Ελευθερία και Ένωση με την Ελλάδα. Οι Εγγλέζοι τύραννοι ετοιμάζονταν να δολοφονήσουν τους Αγωνιστές Ήρωες Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου. Οι Έλληνες διαδηλωτές ζητούσαν την Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα, αποδοκιμάζοντας το καθεστώς του νεκροθάφτη της Κύπρου Καραμανλή, για την ενδοτική και προδοτική του πολιτική.

Όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την πρεσβεία της Αγγλίας το αγγλόδουλο αυτό καθεστώς, δείχνοντας την εμετική του υποτέλεια αλλά και ευγνωμοσύνη για τον πρωθυπουργικό διορισμό του Καραμανλή διέταξε την αστυνομία να πυροβολήσουν στο ψαχνό δολοφονώντας τρία Ελληνόπουλα.

Ο Ευάγγελος Γεροντής (28), ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος (21), και ο Φραγκίσκος Νικολάου (23) πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του Ελληνισμού.

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας την μνήμη των αληθινών Ηρώων του Ελληνισμού τους βεβαιώνουμε ότι η θυσία τους δεν πήγε χαμένη και ότι ο αγώνας για την Κύπρο θα συνεχισθεί μέχρι την πολυπόθητη Ένωση με την Ελλάδα

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-maiou-2015#ixzz3ZtnxVwVr

Exit mobile version