Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Αχαρνές, Χανιά, Κομοτηνή

Γεμάτα ήταν την Παρασκευή 8 Μαΐου τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη, με θέμα «Το διαχρονικό μήνυμα της Μεγάλης Ιδέας του Ελληνισμού».

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αρχικά στο ιστορικό περιεχόμενο της Μεγάλης Ιδέας και πως αυτό εξελίχθηκε στα πλαίσια του σύγχρονου ελληνικού κράτους μέχρι τις μέρες μας, διασαφηνίζοντας ότι ως έννοια συνδέεται περισσότερο με το Έθνος και την ίδια την ύπαρξη του Ελληνισμού, παρά με την κρατική του υπόσταση. Δεν πρόκειται απλά για ένα ιδεολόγημα με ιστορική εμφάνιση, πορεία και εγκατάλειψη, αλλά για την ίδια την Εθνική Ψυχή στην ιστορική της πορεία. Αυτή εξάλλου είναι και η κινητήριος δύναμη για το Έθνος μας μέσα στο χρόνο.

Οι Αλύτρωτες Πατρίδες, που σε αντίθεση με κάποιους ποτέ δεν θεωρούμε χαμένες, είναι εκεί και περιμένουν κάθε στιγμή τη δικαίωσή τους. Το μέσο για την επίτευξη του σκοπού αποτελεί ένα πραγματικά ανεξάρτητο και ισχυρό κράτος, αυτάρκες και ικανό να αντιμετωπίσει κάθε επιβουλή. Μόνο έτσι ο Ελληνισμός πραγματώνει το σκοπό του και θα προσφέρει τον Πολιτισμό στην ανθρωπότητα.

Ομιλία για τα τρία χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση. Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της με φράση VENI – VIDI – VICI λέγοντας ότι με αυτή την φράση εγκαινίασε ο Αρχηγός την έναρξη της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή το βράδυ της 6ης Μαΐου, (με συκοφαντήσατε – με λασπολογήσατε – σας νίκησα!).

Μια νίκη που όπως τόνισε ήρθε μέσα από έναν λυσσαλέο και άνισο πόλεμο που δέχθηκε η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή από τότε έχει δώσει υπόσχεση στον κόσμο που της εμπιστεύθηκε την ψήφο του ότι θα προσπαθήσει να ελευθερώσει την Ελλάδα από τους παγκόσμιους τοκογλύφους – για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και υπερήφανη.

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαΐου στην Τ.Ο. Χανίων, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των Συναγωνιστών Τσινταράκη Λεωνίδα και Θεοδωρόπουλου Γιάννη, με θέμα την αποδόμηση της Εθνικής Ταυτότητας από την Αριστερά η οποία δεν ξεκίνησε με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αλλά πριν αρκετές 10ετίες με το ξεκίνημα της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να βάλει το τελευταίο λιθαράκι στο έργο της αριστεράς στην Ελλάδα. Η μόνη πολιτική δύναμη που ορθώνει το ανάστημα της στην διεθνιστική λαίλαπα είναι η Χρυσή Αυγή.

Κομοτηνή: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Μαΐου 2015, η συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου, στα γραφεία της Τοπικής μας, με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία από τον Γραμματέα μας, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στις ξεκάθαρα εθνικιστές απόψεις του μεγάλου ηγέτη. Το εργατικό δίκαιο και η εργατική πρωτομαγιά φέρουν την σφραγίδα του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και του Εθνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Η ίδια η θέσπιση της τιμητικής αργίας της Πρωτομαγιάς στο όνομα του Έλληνα Εργάτη, αποτελεί πράξη του Εθνικού Κυβερνήτη. Στην ιστορία των Εθνών, έχει χυθεί πολύ αίμα, προκειμένου να καθιερωθούν κανόνες αξιοπρεπούς και ασφαλούς εργασίας. Κατόπιν ο συναγωνιστής ανέλυσε γιατί ο εργατικός κόσμος ενός Έθνους είναι η ασφαλέστερη οδός προς το καλύτερο αποτέλεσμα προς την αυτάρκεια και την ανάπτυξη του Έθνους. Το αντίθετο οδηγεί προς την αιχμαλωσία και την διάλυση. Η εργατική τάξη δεν χρειάζεται επαγγελματίες προστάτες και κομματικούς καθοδηγητές, αλλά ένα κράτος συνδικαλιστικό, επομένως ένα κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Εργατικό.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γραμματέας της Τοπικής αφού ευχαρίστησε τον συναγωνιστή Σ. Καραχάλιο για το υπέροχο κείμενό του, το οποίο αναγνώστηκε κατά την ομιλία είπε χαρακτηριστικά: «Δίχως την παραμικρή υπερβολή το εργατικό δίκαιο της χώρας και η σύνδεση της νεολαίας και της εργατιάς με τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος είναι έργο καθαρά εθνικιστικό. Η Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός Εθνικιστικός χώρος γνωρίζει ότι η πραγματική οικονομία περνάει από τα ελληνικά χέρια και το ελληνικό χωράφι. Αυτή είναι η πορεία που οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα προσόντα εθνικού εδάφους και φυλετικών ψυχών». Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn191#ixzz3Zu3fq4t2

Exit mobile version