Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 928) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 928) που κυκλοφορεί αύριο

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα

Υποτίθεται και υπάρχει και κείμενη νομοθεσία ότι το πολίτευμα της χώρας μας βασίζεται στην πολυφωνία και στον σεβασμό της διαφορετικότητας των γνωμών, επί τη σύνθεση των οποίων αντιθέσεων υποτίθεται ότι εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και η διαφάνεια της λήψης αποφάσεων. Στην πραγματικότητα, όμως, στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μόνο κόμματα, ενώ το σύστημα είναι ακόμα πιο θολό και αδιαφανές από ότι των ΗΠΑ, όπου όντως υπάρχουν δύο μόνο κόμματα. Παρακάτω θα επιχειρήσουμε μία συνοπτική ανάλυση του φαινομένου, αρκετή ώστε να μην μείνει καμία αμφιβολία στον οποιονδήποτε για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-928-pou-kukloforei-aurio#ixzz3ZwHctk3B

Exit mobile version