Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Τ.Ο. Κομοτηνής στον εορτασμό των Παρχαρίων – Ομιλία συναγωνιστή Χ. Χατζησάββα στα κατάμεστα γραφεία

Δυναμική παρουσία της Τ.Ο. Κομοτηνής στον εορτασμό των Παρχαρίων - Ομιλία συναγωνιστή Χ. Χατζησάββα στα κατάμεστα γραφεία

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αντιπροσωπεία από την Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαου, συνόδευσαν τον βουλευτή Κιλκίς, συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστο στον εορτασμό των Παρχαρίων.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο προσφυγικός και απόδημος Ποντιακός Ελληνισμός, ευδοκίμησαν και για 14η συνεχή χρονιά, σε μια μαγευτική τοποθεσία, έγινε η αναβίωση του θεσμού των Παρχαρίων. Πλήθος κόσμου, τίμησαν με την παρουσία τους, ένα θεσμό που έχει τις ρίζες του στα βάθη των αιώνων. Οι παραδοσιακές μελωδίες, οι πολύχρωμες ενδυμασίες των χορευτικών συλλόγων και οι αθλοπαιδιές, ταξίδεψαν τους επισκέπτες  πίσω στα άγια χώματα της αλησμόνητης  πατρίδας. Ο ήχος της λύρας σε συνδυασμό με τον Πυρρίχιο κατάφεραν να τονώσουν το πατριωτικό αίσθημα. Παρακολουθώντας τα συγκροτήματα να χορεύουν τον ίδιο χορό που χόρεψε ο Αχιλλέας έξω από τα τείχη της Τροίας, τον χορό με τον οποίο προπονούνταν οι Σπαρτιάτες και τον μάθαιναν από μικρά παιδιά, αισθανθήκαμε για άλλη μια φορά υπερήφανοι για τους αδερφούς μας Ποντίους, οι οποίοι κράτησαν τις παραδόσεις που ξεκίνησαν από τα αρχαία  χρόνια.

Ως γνήσιοι Έλληνες, δεν αρκούνται μόνο στο θεσμό των Παρχαρίων, αλλά είναι πιστοί και στον θεσμό της Φιλοξενίας. Θερμή η υποδοχή που δέχτηκε το κλιμάκιο των συναγωνιστών και συναγωνιστριών. Ο Πρόεδρος και παράγοντες της εκδήλωσης συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστή Χ. Χατζησάββα. Εξέθεσαν τα προβλήματά τους και πρότειναν λύσεις οι οποίες είναι εφικτές αλλά δυστυχώς οι Κυβερνώντες όπως πάντα αδιαφορούν. Ο βουλευτής, συναγωνιστής Χατζησάββας και ο Γραμματέας της Τοπικής, τους διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται ούτε για μια στιγμή, όχι μόνο για τους αδερφούς Ποντίους αλλά για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. 

Η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με τα άλλα πολιτικά κόμματα, σεβόμενη τα ήθη, τα έθιμά μας, καταβάλει προσπάθειες ώστε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενεές τις παραδόσεις των προγόνων μας. Μόνο το ένδοξο παρελθόν μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα λαμπρό μέλλον. 

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής μας, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος. Προλογίζοντας τον κύριο ομιλητή, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Τοπική μας, γνωρίζοντας τον φόρτο εργασίας που έχουν οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι. Σε αντίθεση με τους  βουλευτές των άλλων κομμάτων, οι οποίοι παρόλο που έχουν την ελευθερία λόγου, αδιαφορούν για τα σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Χώρα μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος. Αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Αρχηγού μας και των «ελεύθερων» συναγωνιστών μας, αναφέρθηκε στους έγκλειστους συναγωνιστές, οι οποίοι ούτε για μια στιγμή δεν λύγισαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται με περισσότερο πείσμα και πίστη. Κατόπιν, γνωστοποίησε την επιθυμία, να γίνει γρήγορα η περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, ώστε να λάμψει η πραγματική αλήθεια. Η επιτάχυνση της απόδοσης  της δικαιοσύνης, θα οδηγήσει εκτός φυλακής, όλους τους αδίκως φυλακισμένους συναγωνιστές, ώστε να συνεχίσουν το έργο που τους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός.

Μεταξύ άλλων εθνικιστικών θεμάτων, έκανε μια εκτεταμένη ανάλυση όσων αφορά την Κοσοβοποίηση της Θράκης μας και την αδράνεια των Κυβερνήσεων, όχι μόνο των προσφάτων αλλά και των παλαιοτέρων. Μόνο ο ελληνικός λαός, έχει τη δύναμη και μπορεί, να εμποδίσει τον κάθε ανθέλληνα και προδότη, να ξεπουλήσει τη Χώρα μας και να υποκύψει στις ορέξεις όλων αυτών που προσπαθούν εδώ και χρόνια να υποτάξουν έναν περήφανο λαό. Εμείς ως Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψουμε την αυτοχειρία του Έθνους μας. Στη συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής, τόνισε την σημαντικότητα της πλαισίωσης των γραφείων της κάθε Τοπικής και προέτρεψε όλους τους παρευρισκομένους να μεταλαμπαδεύσουν τις αυτονόητες αλήθειες σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Τα συστημικά Μ.Μ.Ε. φροντίζουν να παραπλανούν τον Έλληνα πολίτη αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια, προσφέροντας φθηνό θέαμα προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό λαό.

Σε μας τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, δόθηκε η εντολή να αφυπνίσουμε την Φυλή μας, οδηγώντας τους συνέλληνες μας, στα ένδοξα μονοπάτια των προγόνων μας, ώστε οι επόμενες γενεές να μεγαλουργήσουν. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων και θίγοντας το θέμα των Μέσων «ενημέρωσης» αναφέρθηκε στους τοπικούς δημοσιογράφους οι οποίοι έλαμψαν και πάλι με την απουσία τους εκτός ενός τοπικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-t.o.-komothnhs-ston-eortasmo-twn-parchariwn-omilia-to#ixzz3ZxohOTkW

Exit mobile version