Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Είναι ηλίου φαεινότερο πως τα κοράκια του συστήματος προπαγανδίζουν υπέρ τις παγκοσμιοποίησης και του αφανισμού του Ελληνικού Έθνους ακόμη και μέσα στα σχολεία. Εκτός  Άλλωστε από καιρό έχουμε δει τις αλλαγές των σχολικών βιβλίων, όπως για παράδειγμα η αναφορά του βιβλίου της Ε΄ Δημοτικού στην Εποποιία του ΄40  , όπου φέρει τον  τίτλο : « Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε και κρυφτήκαμε στο υπόγειο» .Ακόμη ένα ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το βιβλίο της Ελληνικής Γλώσσας της Α΄ Δημοτικού, όπου στην παρέα των μικρών ηρώων του βιβλίου βρίσκεται και ο Σαμπέρ! Ντροπή και Αίσχος!

Κ.Γ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στο νέο Μνημόνιο και την φοροκαταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα πως ακόμη υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι τρώνε το κουτόχορτο που τους πλασάρουν τα Μ.Μ.Ε. Μας έχουν εξαθλιώσει, δουλεύουμε ( όσοι μπορούμε και έχουμε αυτό το προνόμιο ακόμη) για μισθούς πείνας και παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που στηρίζουν  τα κόμματα της κλεπτοκρατίας! Ξυπνήστε επιτέλους!

Δημήτρης

Ηλίας Κασιδιάρης: Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι μιλούν για την δίκη της Χρυσής Αυγής κανείς τους όμως δεν σχολιάζει υπό ποιες συνθήκες γίνεται αυτή η δίκη. Οι συνήγοροι υπεράσπισης έχουν δεχθεί επιθέσεις στα γραφεία τους από άτομα του αναρχικού χώρου και κανείς δεν το αναφέρει. Μιλούν για τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής αλλά εγώ βλέπω μόνο αριστερούς να ξυλοκοπούν  ανθρώπους που τους πέρασαν για χρυσαυγίτες! Και ποιος ασχολήθηκε με αυτά; Κανείς! Επιλεκτικά ευαίσθητοι αποδείχθηκαν ακόμη μία φορά!

Δέσποινα Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-maiou-2015#ixzz3a0rC7TbP

Exit mobile version