Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Εύβοια, Σπάρτη

Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα: “Ναρκωτικά: Το αδύναμο σώμα δεν μάχεται”. Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης άσκησε σφοδρή κριτική στον Σύριζα, αφού το τμήμα Δικαιωμάτων του Σύριζα, διαδήλωσε, προκειμένου να απαιτήσει από την κυβέρνηση να μετατρέψει τους Έλληνες, και ιδιαίτερα την Ελληνική Νεολαία, σε μαστούρηδες, ανίκανους να αντισταθούν και να αντιδράσουν στο μνημόνιο που έρχεται από… αριστερά.

Η Χρυσή Αυγή τόνισε ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης αντιτίθεται στην ”λογική” του διαχωρισμού σε ”μαλακά” και σε σκληρά ναρκωτικά,  αφού όλων των ειδών τα ναρκωτικά οδηγούν στον εθισμό, αλλά και στον πνευματικό, και σωματικό θάνατο. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης επισήμανε, ότι εάν ο Ελληνικός λαός  με την ψήφο του αναδείξει την Χρυσή Αυγή  στην κυβέρνηση, το Κίνημα μας έχει την θέληση και την πυγμή να σπάσει το κοινωνικό απόστημα των ναρκωτικών.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας παρευρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση για τη μάχη στο Χάνι της Γραβιάς, την Κυριακή 10/5, όπου κατέθεσε στεφάνι ο υπεύθυνος του Κινήματος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, Θεόδωρος Κουδούνας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση, αν και οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Ξεκινώντας από τα γραφεία μας στη Χαλκίδα, διασχίσαμε το νομό Βοιωτίας και, περνώντας από εκπληκτικής ομορφιάς τοπία, παρευρεθήκαμε σε μία από τις ωραιότερες επετειακές εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε ποτέ, αποτίωντας φόρο τιμής στους μαχητές προγόνους.

Αξίζει ιδιαίτερης μνείας η διοργάνωση της εκδήλωσης. Αξιοπρεπής, λιτή, χωρίς πολιτικολογίες και μεγαλοστομίες, με τον δέοντα σεβασμό και την πρέπουσα τιμή στους τιμώμενους Ήρωες. Ίσως η απουσία εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων (πλην Χρυσής Αυγής) οφείλεται στο σωστό πνεύμα της εκδήλωσης, πάντως σίγουρα συνέβαλε σ’ αυτό. Μετά την άφιξη των εκπροσώπων των Ένοπλων Δυνάμεων και των τοπικών αρχών, έγινε επίσημη έπαρση της Σημαίας και ακολούθησε ολιγόλεπτη επιμνημόσυνη δέηση.

Την Κυριακή 10 Μαΐου, ημέρα της μητέρας και η τοπική Σπάρτης τίμησε την μέρα, με ομιλία της συναγωνίστριας και τρίτεκνης μητέρας Βασιλικής Καραβέργου με θέμα ”Η Ελληνίδα μητέρα στυλοβάτης του Έθνους” τονίζοντας το πόσο σημαντικός κρίκος είναι ο ρόλος της μάνας στην αλυσίδα της ζωής ενός σωστού Ελληνόπουλου. Αναφέρθηκε στις σωστές βάσεις και τις αρχές που πρέπει να μεταδώσει μια μάνα στα παιδιά της μακριά από περιττά υλικά αγαθά αλλά και μια οκνηρή και ανούσια ζωή παίρνοντας ως παράδειγμα  την διαπαιδαγώγηση που πρόσφεραν στα παιδιά τους οι αρχαίες Σπαρτιάτισσες.

Τέλος ανέλυσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την προστασία της ανύπαντρης μητέρας, την αποφυγή τον εκτρώσεων ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας αλλά και την οικονομική ενίσχυση σε πολύτεκνες τρίτεκνες και μονογονιακές οικογένειες καθώς και τα κίνητρα που θα ενισχύσουν την μητρότητα για να καταπολεμηθεί η τρομακτική υπογεννητικότητα  που αντιμετωπίζει το Έθνος μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn192#ixzz3a0yD43wr

Exit mobile version