Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Ενισχύστε την εθνική παραγωγή και όχι τους τοκογλύφους

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε από βήματος της βουλής επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως για όλα τα οικονομικά δεινά που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας ευθύνεται το μνημόνιο και όλοι όσοι το εφάρμοσαν.

Συγκεκριμένα, για την απαξίωση της πάλαι ποτέ κερδοφόρας επιχείρησης ο Συναγωνιστής κατήγγειλε την προδοτική στάση της πρώην συγκυβέρνησης, που, αφού εκχώρησε το 50% της εθνικής ποσόστωσης εν συνεχεία απαίτησε το κλείσιμο δύο εργοστασίων, όντας δημοσιονομικά βάρη που εκτροχίαζαν εκτός πορείας τον μνημονιακό-κατοχικό προϋπολογισμό.

Στη συνέχεια κατήγγειλε την τοκογλυφική πρακτική της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία αρνούμενη να εξυπηρετήσει με ευνοϊκούς όρους την ήδη υπερχρεωμένη ΕΒΖ και στο όνομα της επιδίωξης του κέρδους παραχωρούσε δάνεια με υπερβολικά επιτόκια, οδηγώντας σε οικονομική δυσπραγία το εργοστάσιο.

Κλείνοντας την ομιλία του υπενθύμισε πως για τη Χρυσή Αυγή η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας συνεπάγεται με επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και εγκάλεσε τη συγκυβέρνηση που παρά τις υποκριτικές αντιμνημονιακές της κορώνες πληρώνει με ζεστό χρήμα τους τοκογλύφους δανειστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-enischuste-thn-ethnikh-paragwgh-kai-ochi-tous-tokoglufous#ixzz3a2QTLdZe

Exit mobile version